Droga Susła

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Good Will Hunting
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Good Will Hunting »

Legia prowadzi ze Sportingiem!
Wolałbym umrzeć niż przegrać.

Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.

Awatar użytkownika
seba
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: seba »

:!: LEGIA RZADZI :!:

POZDRAWIAM

:)))

Awatar użytkownika
Good Will Hunting
Pasjonat
Pasjonat

Oczywiście. Musiałem wyjść więc niestety nie widziałem całego meczu ale widzę że mało brakło. Cieszy fakt, że Rafał Wolski pokazał się na arenie międzynarodowej.

Z pozycją niestety słabo, złapała SL-a :cry:

Obrazek

Na screenie od razu druga próba.

Awatar użytkownika
Good Will Hunting
Pasjonat
Pasjonat

Znów brane na dwóch kontach więc cholera niech lecą :lol:

Awatar użytkownika
Good Will Hunting
Pasjonat
Pasjonat

W ogóle polecam temat "Trend Line", Cadermo tam mówiąc o moich stratach zdaje się imputować mi że jestem słaby. Syndrom Zicmara wyczuwam.

Cadermo

Nieprzeczytany post autor: Cadermo »

Good Will Hunting pisze:stratach zdaje się imputować mi że jestem słaby. Syndrom Zicmara wyczuwam.
Nie mówię ,że jesteś słaby. Możesz wrzucać tam swoje trrade'y .Jeśli mają one coś wspólnego z LT to nie ma problemu.

Awatar użytkownika
Good Will Hunting
Pasjonat
Pasjonat

Dzięki.

Tak sobie teraz myślę, ten trade który mam teraz jest nawet lepszy niż poprzedni. Mamy tutaj jeszcze mocniejszy opór.

Awatar użytkownika
mah1y
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: mah1y »

Good Will Hunting pisze:Jestem zdegustowany widząc masową wazelinę w niektórych journalach. Jedni chcą zdejmować ostrzeżenia za zasługi, a inni wnoszą jeszcze o pochwały za to :lol: . Zupełnie tak jakby sfiksowany dziadek, który kiedyś został bohaterem wojennym, mógł latać nago w okolicznych wioskach z tytułu "zasług". Ciekawe.
Konrad, wnioslem o pochwale dla MaNoCBR w dzienniku Cadermo tylko dlatego, ze wydawalo mi sie iz Cadermo jest zrezygnowany tym dochodzeniem z Toba. Napisal nawet ze rezygnuje z prowadzenia swojego dziennika. Moim zdaniem tamten dziennik uczy duzo jak poruszac sie po rynku. Kolega MaNoCBR napisal post ktory w moim odczuciu mial dodac otuchy Cadermo lecz w zaden sposob nie byl wymierzony jako atak na Twoja osobe. Wedlug mnie pochwala nalezala sie poniewaz MaNoCBR mogl podniesc Cadermo na duchu i mozliwe ze Cadermo czytajac ten wpis rozmyslil sie z rezygnowania i postanowil dalej pomagac takim leszcza jak ja. MaNoCBR zasluzyl sie w tamtym temacie poniewaz jurnal bedzie kontynuowany byc moze dzieki niemu.

Macie jakies zatarcia to sobie miejcie tylko szkoda ze zasmiecacie jurnal Cadermo bo jeszcze do wczoraj byl calkiem na temat i fajnie sie go czytalo.

Z drugiej strony czytam tez Twoje posty i obserwuje z boku w jak sprytny, psychologiczno - adwokacki sposob (ucza was tego chyba na praktykach) prowokujesz Cadermo. Nie jest to ani mile ani nie wnosi to nic do dziennika. Z tego co widze to nie jestes najgorszym traderem ale czasami zachowujesz sie jak kobieta podczas okresu (mam na mysli ta twoja adwokacko psychologiczna gre).

Swoim pozniejszym postem zaproponowalem nawet pomoc w oczyszczeniu tamtego jurnala Cadermo lecz nie dlatego zeby Cie atakowac. Zaoferowalem pomoc zeby nastepni uzytkownicy tego forum mogli przeczytac jurnal Cadermo bez marnowania czasu na nic nie wnoszace klotnie.

Pozdrawiam,

Awatar użytkownika
Good Will Hunting
Pasjonat
Pasjonat

Konrad, wnioslem o pochwale dla MaNoCBR w dzienniku Cadermo tylko dlatego, ze wydawalo mi sie iz Cadermo jest zrezygnowany tym dochodzeniem z Toba. Napisal nawet ze rezygnuje z prowadzenia swojego dziennika.
O rety, aż tak? :wink:

Miło mi że poświęciłeś tej sprawie tutaj aż tyle miejsca i że doceniłeś mój spryt. Naprawdę całkiem mi miło ale trochę się pomyliłeś. Na pierwszym roku prawa uczą nas głównie tego jaki jest stosunek Francji do Kościoła i jakie kompetencje w Stanach Zjednoczonych ma prezydent. I uwierz mi, to są naprawdę do tej pory jedne z najciekawszych rzeczy jakie pojawiły się na tych studiach :) . Nieistotne.

Tak jak wyżej napisałem, cieszę się i bardzo mi miło że się do tego odniosłeś ale za cholerę nie wiem jak mam teraz na to zareagować. Żeby jednak "coś tam napisać" mogę dodać że journal Cadermo z pewnością byłby kontynuowany nawet bez tych wspaniałych słów otuchy. Myślę że ten "foch" to był - odwołując się do użytej przez Ciebie metafory - swego rodzaju pms i nic więcej.

Awatar użytkownika
Good Will Hunting
Pasjonat
Pasjonat

Pozdrawiam,

Co do pozycji to przestawiłem SL na BE, jest na +21, powinno wytrzymać noc.

A i zapomniałbym, nie polecam kanapki drwala w Mc.

ODPOWIEDZ