Trend Line
jesli Ty nie mozesz pozglaszac drugi raz tych samych postow to ja to zrobie za Ciebie wieczorem jak edek przestanie szalecCadermo pisze:Dzięki chłopaki za wsparcie ,ale ostrzeżenie mi się należy . Muszę brać odpowiedzialność za to co piszę . Teraz zależy mi na tym by wyczyścić temat z offtopu ,bo po raz kolejny GWH narobił syfu. Mówię przy wszystkich ,każdy jego post w tym dzienniku będzie kasowany. Czekam na odp od Cyb-a w sprawie uporządkowania dziennika.Pozdrawiam
Jakbyś mógł wklej screen z całą LTluki791 pisze:Traktować to jako sygnał wejścia w S ?
Niby dokładnego odbicia nie ma, ale linia też super dokładnie narysowana nie jest:)

Nie wiem czy da się zgłaszać dwa razy post ogólniemah1y pisze:jesli Ty nie mozesz pozglaszac drugi raz tych samych postow to ja to zrobie za Ciebie wieczorem jak edek przestanie szalec

Ja bym wszedł w Skę w tamtym miejscu ale ja się nie znam
Ale moje doświadczenia z LT zaczynają mi się podobać wchodzę dziś z doskoku bo mam inną pracę, ryzykując 0,5% na trade przy lewarku 1:100 podniosłem depo prawie 2% nic mi więcej do szczęścia nie trzeba
A co do zgłaszania postów to chyba inny użytkownik może zgłosić zgłoszone już posty

Ale moje doświadczenia z LT zaczynają mi się podobać wchodzę dziś z doskoku bo mam inną pracę, ryzykując 0,5% na trade przy lewarku 1:100 podniosłem depo prawie 2% nic mi więcej do szczęścia nie trzeba

A co do zgłaszania postów to chyba inny użytkownik może zgłosić zgłoszone już posty

Z kącików uśmiechu można obliczyć rozpiętość wolności [WOLF 1982-2007]
Adrenalina uzależnia ;-)
Adrenalina uzależnia ;-)