Trend Line
- Kuba Brzeziński
- Gaduła
dla mnie już tezCadermo pisze:Grałem ,ale nie zwykłe LT .Mówiłem,że testuje swoje cacko i skupiam się głównie na tym ,ale jeśli Cie to interesuje to :ygrek1975 pisze:A grałeś dzisiaj bo chyba dzisiaj też jest troche bryndza
+30
BE
Long od 1.29871 już na BE.
Dla mnie trejd bez BE nie istnieje
Pozdrawiam

- Good Will Hunting
- Pasjonat
1,5-1,6Good Will Hunting pisze:Można wiedzieć jaki masz spread?
GWH
Temat dotyczy Linii Trendu ,a nie mojego systemu . Twój post idzie do usunięcia. To ,że Ty masz burdel w swoim dzienniku to nie znaczy ,że tu tak będzie.Nawet nie będę się trudził i wrzucał Ci screena . Najlepiej będzie jak zaprzestaniesz pisanie w tym dzienniku ,bo już tworzysz spisek.Co do spreadu ,w tych godzinach wacha się między 1,5 -1,7 ,ale najczęściej 1,5-1,6.
Ostatnio zmieniony 16 lut 2012, 14:01 przez Cadermo, łącznie zmieniany 3 razy.
- Good Will Hunting
- Pasjonat
- Good Will Hunting
- Pasjonat
Okej. Jeśli już raportujesz moje posty i unikasz odpowiedzi, to wszystko jest chyba jasne. Koledzy, nie słuchajcie tego co pisze wam Cadermo ponieważ ten bezczelnie mija się z prawdą.
Czemu tak myślę? Proszę bardzo.

Wszyscy widzą czerwoną (burgundową?) linię? To tutaj, przy spreadzie 1,5 pipsa (minimalny u kolegi Cadermo) weszłaby jego L-ka przy założeniu że kliknął "Kup" na poziomie 1.29871. NIE MA MOŻLIWOŚCI ABY WEJŚĆ W POZYCJĘ PO CENIE 1.29871.. Tzn. jest taka możliwość ale tylko przy zerowym spreadzie. Przy spreadzie, który zadeklarował autor tematu takie wejście jest nie-moż-li-we.
Pozdrawiam i już milknę. Mam nadzieję, że nie uda Ci się tego ocenzurować
Czemu tak myślę? Proszę bardzo.

Wszyscy widzą czerwoną (burgundową?) linię? To tutaj, przy spreadzie 1,5 pipsa (minimalny u kolegi Cadermo) weszłaby jego L-ka przy założeniu że kliknął "Kup" na poziomie 1.29871. NIE MA MOŻLIWOŚCI ABY WEJŚĆ W POZYCJĘ PO CENIE 1.29871.. Tzn. jest taka możliwość ale tylko przy zerowym spreadzie. Przy spreadzie, który zadeklarował autor tematu takie wejście jest nie-moż-li-we.
Pozdrawiam i już milknę. Mam nadzieję, że nie uda Ci się tego ocenzurować

Wolałbym umrzeć niż przegrać.
Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.
Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.