Trend Line
Journal jest, ktoś może założyć journal i sam tylko pisać i nie chcieć komentarzy, uszanujmy to.
i nie chodzi o zapisy regulaminu a po prostu zwykły szacunek dla autora, niestety ostatnio o to trudno... "a czemu dzwon bije?"
i nie chodzi o zapisy regulaminu a po prostu zwykły szacunek dla autora, niestety ostatnio o to trudno... "a czemu dzwon bije?"
Z kącików uśmiechu można obliczyć rozpiętość wolności [WOLF 1982-2007]
Adrenalina uzależnia ;-)
Adrenalina uzależnia ;-)
- Good Will Hunting
- Pasjonat
dzisiaj z doskoku gram bo musiałem dom ogarnąć i tak od czasu do czasu lukamCadermo pisze:Oczywiście ,że tak ,ale ja po 16 nie gram . Zbyt dużo się nie ugra ,a po co tyle siedzieć.
Dziękuję moderatorowi za pomoc. Jest iskierka nadziei ,że porządek w tym dzienniku będzie zawsze .
nie ukrywam siedzę regularnie codziennie i dzisiaj wysiadam bańka pęka
- Good Will Hunting
- Pasjonat
Zadziora? Myślę, że każdy mój post traktowany jest jako "atak". Niedługo na pytanie "która godzina?" usłyszę odpowiedź "czego ty się znowu czepiasz człowieku.."
. Spytałem, bo zdziwiło mnie że chcesz zagrać tutaj L-kę.
Sam gram w dół:

Sam gram w dół:

Wolałbym umrzeć niż przegrać.
Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.
ty a ty używasz RSI czy to pomaga ?Good Will Hunting pisze:Zadziora? Myślę, że każdy mój post traktowany jest jako "atak". Niedługo na pytanie "która godzina?" usłyszę odpowiedź "czego ty się znowu czepiasz człowieku..". Spytałem, bo zdziwiło mnie że chcesz zagrać tutaj L-kę.
Sam gram w dół:
i jeszcze jedno czy ty masz takie stopniowanie tak jakby 3 zlecenia ?
jak to można zrobić
- Good Will Hunting
- Pasjonat
RSI testuje dopiero dzisiaj więc ciężko mówić o używaniu go. W każdym bądź razie tutaj wydaje się być już wykupione więc miejmy nadzieję że RSI nie tylko pomaga, ale i działa.
Mam jedno zlecenie, te dwa niżej to są zlecenia oczekujące. Będę ja miał tylko przez noc w razie gdyby azjaci postanowili mocniej spaść. Rano je zdejmę i będę piramidował ręcznie.
Prawy przycisk myszy na wykresie w miejscu gdzie chcesz ustawić takie zlecenie oczekujące i klikasz "Handel" > "Sell Stop"
Mam jedno zlecenie, te dwa niżej to są zlecenia oczekujące. Będę ja miał tylko przez noc w razie gdyby azjaci postanowili mocniej spaść. Rano je zdejmę i będę piramidował ręcznie.
Prawy przycisk myszy na wykresie w miejscu gdzie chcesz ustawić takie zlecenie oczekujące i klikasz "Handel" > "Sell Stop"
Wolałbym umrzeć niż przegrać.