JESTEŚ CHORY CZŁOWIEKU. ZROZUM ,ŻE NIE BĘDĘ Z TOBA DYSKUTOWAŁ.
Zawsze podaje wartości bez spreadu ,a jeśli są ze spreadem to dopisuję. Ale Ty masz kolejny zły dzień i kuźwa zazdrościsz każdemu jak popadnie. Polecam wrócić do podstaw i zacząć od nowa ,bo zabłądziłeś. Dopierdalasz się wszędzie ,gdzie tylko jest okazja. Co chwila widzisz spisek. Chuj mnie boli ,że Tobie nie idzie ,naprawdę. Zajmij się własną dupą ,a nie robieniem co chwila syfu.
Trend Line
No nic ,napisałem jak jest i że zawsze tak robię. To zostałem zbesztany . Nie będę się już udzielał w tym dzienniku. Naprawdę mi się odechciało. Z mojej strony to wszystko . GWH pisz co chcesz ,ale nie czytam Twoich postów. Możesz nawet tu wywalić 1000 postów o mnie . 
I nie wiem dlaczego moje prośby o usunięcie zbędnych postów (offtop) w tym dzienniku zostały zignorowane . Jeśli ma być tu burdel ,niech będzie.

I nie wiem dlaczego moje prośby o usunięcie zbędnych postów (offtop) w tym dzienniku zostały zignorowane . Jeśli ma być tu burdel ,niech będzie.
Cyb, nie wydaje Ci się, że to ostrzeżenie trochę na wyrost
Cadermo odwala kawał dobrej roboty, od czasu gdy pojawił się tan temat od razu lepiej mi idzie na FX.
Natomiast patrząc na zachowanie GWH (ogólne, nie tylko w tym temacie) jest na poziomie zbuntowanego nastolatka i nie dziwię się, że Cadermo poniosły nerwy.
Przypominam, że to jurnal Cadermo, jak komuś nie pasuje niech pisze w swoim, jeśli ten system mu nie odpowiada, niech gra swoim, jeśli gra mu nie idzie niech żali się w swoim temacie lub czasówkach
I proszę nie wcinać się w pracę (WOLONTARIAT) osoby, dzięki której korzysta wielu użytkowników forum (co widać po aktywności wątku) gdy wszedłem tu ok 20 stycznia temat miał 9 stron i był martwy (2 tygodnie bez postu) potem ktoś się obudził i ruszyła lawina... Teraz to wspaniała encyklopedia wiedzy o LT.
Dzięki Cadermo za to, że zmieniłeś moje podejście do FX teraz wiem, że da się tu zarabiać, tylko trzeba chcieć i spędzić godziny na rysowaniu kresek ( ale to przyjemniejsze niż kopanie rowów
). I nie poddawaj się chłopaku, jeśli możesz to wrzucaj tutaj dalej efekty swojej pracy z korzyścią dla nas wszystkich bo jest pewnie wielu takich jak ja (nie piszę tu ale jak pilny uczeń czytam studiuję i trenuję).
Cyb. proszę (myślę, że nie tylko w swoim imieniu) o wymoderowanie wulgaryzmów z postu Cadermo i zdjęcie ostrzeżenia, myślę że wystarczy pouczenie w komentarzu moderatora.

Cadermo odwala kawał dobrej roboty, od czasu gdy pojawił się tan temat od razu lepiej mi idzie na FX.
Natomiast patrząc na zachowanie GWH (ogólne, nie tylko w tym temacie) jest na poziomie zbuntowanego nastolatka i nie dziwię się, że Cadermo poniosły nerwy.
Przypominam, że to jurnal Cadermo, jak komuś nie pasuje niech pisze w swoim, jeśli ten system mu nie odpowiada, niech gra swoim, jeśli gra mu nie idzie niech żali się w swoim temacie lub czasówkach

I proszę nie wcinać się w pracę (WOLONTARIAT) osoby, dzięki której korzysta wielu użytkowników forum (co widać po aktywności wątku) gdy wszedłem tu ok 20 stycznia temat miał 9 stron i był martwy (2 tygodnie bez postu) potem ktoś się obudził i ruszyła lawina... Teraz to wspaniała encyklopedia wiedzy o LT.
Dzięki Cadermo za to, że zmieniłeś moje podejście do FX teraz wiem, że da się tu zarabiać, tylko trzeba chcieć i spędzić godziny na rysowaniu kresek ( ale to przyjemniejsze niż kopanie rowów

Cyb. proszę (myślę, że nie tylko w swoim imieniu) o wymoderowanie wulgaryzmów z postu Cadermo i zdjęcie ostrzeżenia, myślę że wystarczy pouczenie w komentarzu moderatora.

Z kącików uśmiechu można obliczyć rozpiętość wolności [WOLF 1982-2007]
Adrenalina uzależnia ;-)
Adrenalina uzależnia ;-)
MaNoCBR zglosilem do pochwaly. Jestem pewny ze nie tylko ja jeden podpisuje sie pod Twoim postem.
Pozdrawiam
Edit:
Takie 2 dzisiejsze zagrania.
pierwsze na 3 odbice od LT (szybki +10 TP bo staram sie podreperowac depo),
drugie na przebicie +20pipsow
Pozdrawiam
Edit:
Takie 2 dzisiejsze zagrania.
pierwsze na 3 odbice od LT (szybki +10 TP bo staram sie podreperowac depo),
drugie na przebicie +20pipsow
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 16 lut 2012, 16:26 przez mah1y, łącznie zmieniany 1 raz.
2. Każdy użytkownik zobowiązany jest do przestrzegania zasad NETYKIETY (zabrania się używania wulgaryzmów oraz naruszania godności osobistej innych użytkowników).Cadermo pisze:JESTEŚ CHORY CZŁOWIEKU. ZROZUM ,ŻE NIE BĘDĘ Z TOBA DYSKUTOWAŁ.
Zawsze podaje wartości bez spreadu ,a jeśli są ze spreadem to dopisuję. Ale Ty masz kolejny zły dzień i kuźwa zazdrościsz każdemu jak popadnie. Polecam wrócić do podstaw i zacząć od nowa ,bo zabłądziłeś. Dopierdalasz się wszędzie ,gdzie tylko jest okazja. Co chwila widzisz spisek. Chuj mnie boli ,że Tobie nie idzie ,naprawdę. Zajmij się własną dupą ,a nie robieniem co chwila syfu.
Jakieś pytania ?
To czy ktoś pisze 1 post na rok, czy 200 na dzień, z sensem czy bez sensu nie ma znaczenia.
Z tego co pamiętam to jako autor dziennika mam prawo zgłaszać każdy post i każdy taki post miał być kasowany. Dlaczego moje zgłoszenia zostały zignorowane?Jakieś pytania ?
Co do ostrzeżenia ,przyznaje się ,poniosło mnie i ostrzeżenie słuszne.
// masz prawo zgłaszać każdy post, ale nie każdy post ma być od tak kasowany - jeśli usunięcie jest zasadne to i owszem
ponadto nagminne bezzasadne raportowanie będzie nagradzane stosownymi karami
mod tig3r