Trend Line

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.

Czy używasz Linii Trendu ?

Tak
46
79%
Nie
12
21%

Liczba głosów: 58

Cadermo

Nieprzeczytany post autor: Cadermo »

mandrejk Czemu Twoje screeny wyglądają jakbyś świecił na nie lampką ?:D

Awatar użytkownika
mandrejk
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: mandrejk »

Cadermo pisze:mandrejk Czemu Twoje screeny wyglądają jakbyś świecił na nie lampką ?:D
Może to kwestia Twojej grafiki albo monitora bo u mnie jest wszystko ok, ciekawe czy Inni też mają takie wrażenie ?
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...

Awatar użytkownika
Damfry
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Damfry »

Też tak mam, jasno - ciemno.

Awatar użytkownika
mandrejk
Pasjonat
Pasjonat

Damfry pisze:Też tak mam, jasno - ciemno.
No to prawidłowo, jak klikniesz raz to pomniejsza i jest ciemno ,klikniesz drugi to powiększa i jest jasno, :lol:
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...

Awatar użytkownika
mah1y
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: mah1y »

mandrejk pisze:
Cadermo pisze:mandrejk Czemu Twoje screeny wyglądają jakbyś świecił na nie lampką ?:D
Może to kwestia Twojej grafiki albo monitora bo u mnie jest wszystko ok, ciekawe czy Inni też mają takie wrażenie ?
Ja nie widze lampki.
ps. Cadermo ladne zagranie ale ciekawi mnie to ze nie przerazala Cie obecnosc tej wzrostowej LT M5 co to ja mandrejk wykreslil. Starsza i podobny kad nachylenia. Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
mandrejk
Pasjonat
Pasjonat

mah1y pisze:ps. Cadermo ladne zagranie ale ciekawi mnie to ze nie przerazala Cie obecnosc tej wzrostowej LT M5 co to ja mandrejk wykreslil. Starsza i podobny kad nachylenia. Pozdrawiam.
To może ja odpowiem (scrin)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Cadermo

BE przestawione na +13.
mandrejk
ma rację ,ale ja dodam od siebie to ,że gdyby była szansa na odbicie od tej LT ,to bym zamknął szybko shorta i odpalił lkę, ale nie było żadnej okazji na grę tą LT(odbicie). Tylko na przebicie.
Ostatnio zmieniony 14 lut 2012, 14:22 przez Cadermo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
mandrejk
Pasjonat
Pasjonat

Cadermo pisze:BE przestawione na +13.
Uważaj o 14.30 Masz WAŻNE dane from USA :)

Cadermo

mandrejk pisze: Uważaj o 14.30 Masz WAŻNE dane from USA Smile
Nigdy nie patrzę na dane ,interesują mnie tylko dni wolne i wykres :wink:

Awatar użytkownika
mandrejk
Pasjonat
Pasjonat

Cadermo pisze:Nigdy nie patrzę na dane ,interesują mnie tylko dni wolne i wykres Wink
JAsne, Każdy ma swój styl i plan ja odwrotnie zwracam uwagę na dane bo wtedy jest totolotek :)

Zablokowany