Trend Line
Możecie Sami to śledzić...Cadermo pisze:To jak będą dane to zamieścisz je tutaj? Wink
http://pl.forexpros.com/fundamental/
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...
Ja dziś - 20. Moje wejścia nie spełniały żadnych zasad LT. Mimo, że widziałem ładne LT do zagrania, grałem słabsze bo były wcześniej. Nie wklejam skreenów bo nic nie wniosą i trochę mi wstyd. Myślę, że to kwestia tego, że ostatnie dni na co bym nie grał, wychodziłem "na swoje". muszę zacząć być wybrednym i bez widocznego sygnału po prostu nie grać.
mah1y tak z ciekawości, trzymasz jeszcze Ejki?
mah1y tak z ciekawości, trzymasz jeszcze Ejki?
Spiesz się powoli.
-
Cadermo
Szukałem w dzienniku i nie mogę tego odszukać . Więc dodaje jeszcze raz dwa sygnały ,które pozwalają mi wejść w LT na odbicie :
3 ODBICIE:
1.Pinbar -chyba każdy wie ,więc tłumaczyć nie będę .

2.Świeca sygnałowa musi pokrywać przynajmniej w 75 % świecę poprzednią.

Jak pytania to proszę walić śmiało
Wolnym czasem dodam jeszcze materiały odnośnie przebić. Inne spojrzenie na przebicia.
Pozdrawiam
3 ODBICIE:
1.Pinbar -chyba każdy wie ,więc tłumaczyć nie będę .

2.Świeca sygnałowa musi pokrywać przynajmniej w 75 % świecę poprzednią.

Jak pytania to proszę walić śmiało
Wolnym czasem dodam jeszcze materiały odnośnie przebić. Inne spojrzenie na przebicia.
Pozdrawiam
-
Cadermo
-
Cadermo
Opisałem ,dlaczego wszedłem jak wrzucałem trejdxspojlerx
Na M5 też był sygnał ,ale ja na m1 wyrwałem go trochę wcześniej.Cadermo pisze:Ciekawe zagranie z LT na m5 na odbicie. Co prawda wejście jest 3 pipsy za wcześnie (tu zagrałem pod m1) ,ale tak to wszystko ładnie zgodnie z zasadami.
Target 40 pips ( I system ) ,już na BE. Pozdrawiam
Tak jak na obrazkachxspojlerx pisze:Cademo, jaki jest ostateczny sygnał na wejście u Ciebie? Np. w tym ostatnim trejdzie?