Trend Line
Możecie Sami to śledzić...Cadermo pisze:To jak będą dane to zamieścisz je tutaj? Wink
http://pl.forexpros.com/fundamental/
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...
Ja dziś - 20. Moje wejścia nie spełniały żadnych zasad LT. Mimo, że widziałem ładne LT do zagrania, grałem słabsze bo były wcześniej. Nie wklejam skreenów bo nic nie wniosą i trochę mi wstyd. Myślę, że to kwestia tego, że ostatnie dni na co bym nie grał, wychodziłem "na swoje". muszę zacząć być wybrednym i bez widocznego sygnału po prostu nie grać.
mah1y tak z ciekawości, trzymasz jeszcze Ejki?
mah1y tak z ciekawości, trzymasz jeszcze Ejki?
Spiesz się powoli.
Szukałem w dzienniku i nie mogę tego odszukać . Więc dodaje jeszcze raz dwa sygnały ,które pozwalają mi wejść w LT na odbicie :
3 ODBICIE:
1.Pinbar -chyba każdy wie ,więc tłumaczyć nie będę .

2.Świeca sygnałowa musi pokrywać przynajmniej w 75 % świecę poprzednią.

Jak pytania to proszę walić śmiało
Wolnym czasem dodam jeszcze materiały odnośnie przebić. Inne spojrzenie na przebicia.
Pozdrawiam
3 ODBICIE:
1.Pinbar -chyba każdy wie ,więc tłumaczyć nie będę .

2.Świeca sygnałowa musi pokrywać przynajmniej w 75 % świecę poprzednią.

Jak pytania to proszę walić śmiało

Wolnym czasem dodam jeszcze materiały odnośnie przebić. Inne spojrzenie na przebicia.
Pozdrawiam

Opisałem ,dlaczego wszedłem jak wrzucałem trejdxspojlerx

Na M5 też był sygnał ,ale ja na m1 wyrwałem go trochę wcześniej.Cadermo pisze:Ciekawe zagranie z LT na m5 na odbicie. Co prawda wejście jest 3 pipsy za wcześnie (tu zagrałem pod m1) ,ale tak to wszystko ładnie zgodnie z zasadami.
Target 40 pips ( I system ) ,już na BE. Pozdrawiam
Tak jak na obrazkachxspojlerx pisze:Cademo, jaki jest ostateczny sygnał na wejście u Ciebie? Np. w tym ostatnim trejdzie?