Harmonic Trading
AUDUSD
sonictune
ciekawa formacja, ale staram się unikać tej pary.
Zakładam krótkoterminowy trend boczny na AUDUSD i formacje gartleya, jako potwierdzenie równowagi rynku.
Podobna struktura można powstać na EURUSD.
Buy 1.3086, s/l ok. 60 pispów, tp1 - ok. 120.
ciekawa formacja, ale staram się unikać tej pary.
Zakładam krótkoterminowy trend boczny na AUDUSD i formacje gartleya, jako potwierdzenie równowagi rynku.
Podobna struktura można powstać na EURUSD.
Buy 1.3086, s/l ok. 60 pispów, tp1 - ok. 120.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Pisałem już na tamtej stronie o formacji Motyla, będzie cięzko ale kto wie, trochę z opóźnionym zapłonem zareagowali, nie liczę za bardzo ale lubię 261.8 więc może da rade na NZD/JPY też dotarli do 261.8 ale ciężko ogólnie o spadki na NZD ale kto wie 

GBP/NZD zamknięte na +100 ale oczywiście target dużo dużo wyżej był ale rynki ostatnio tak szaleją w górę w dół, że wolałem wziąć co moje, nie ukrwywam ponownego wejścia jutro na korekcie.
Dodatkowo dzisiaj wypatrzyłem jeszcze formację nietoperza na USD/CAD celem było 1.0000 ale cena dwa pipsy przed targetem zawróciła i wywaliło mnie na BE+42.
Dodatkowo dzisiaj wypatrzyłem jeszcze formację nietoperza na USD/CAD celem było 1.0000 ale cena dwa pipsy przed targetem zawróciła i wywaliło mnie na BE+42.
hmm
Brawo Czerwinek!
Odnośnie nietoperka na USDCAD to zgoda, ale w przypadku GBP/NZD nie wypatrywałbym HP, tylko po prostu reakcja na ważny poziom horyzontalny.
Ale to jest tylko moje zdanie..
W każdym razie, jest zarobek, jest dobrze!
Odnośnie nietoperka na USDCAD to zgoda, ale w przypadku GBP/NZD nie wypatrywałbym HP, tylko po prostu reakcja na ważny poziom horyzontalny.
Ale to jest tylko moje zdanie..
W każdym razie, jest zarobek, jest dobrze!