Harmonic Trading
Widzę Zbyszku, że wybiegasz faktycznie daleko w przyszłość
Wszystko może się zdarzyć ja wolę tak daleko nie przewidywać bo generalnie ostatnio jest to dosyć ciężkie i jeden dzień może diametralnie zmienić obraz. Swoją drogą nie wiem dlaczego...ale wydaje mi się, że mało osób "lubi" kupować euro 
Zapraszam na moją nową stronę
klik w "WWW". Codzienne analizy i komentarze.
hej
Cześć,Cancer0s pisze:Widzę Zbyszku, że wybiegasz faktycznie daleko w przyszłośćWszystko może się zdarzyć ja wolę tak daleko nie przewidywać bo generalnie ostatnio jest to dosyć ciężkie i jeden dzień może diametralnie zmienić obraz. Swoją drogą nie wiem dlaczego...ale wydaje mi się, że mało osób "lubi" kupować euro
tak szczerze, to nie staram się wybiegać w przyszłość, a jedynie przygotowuję scenariusze zachowania rynku i swoje. Przyjmuję wstępnie hipotezę formacji harmonicznej, by ewentualnie wiedzieć jak się zachować, gdy rynek pójdzie zgodnie z ta hipotezą. Jak widać, prorokowane przeze mnie zachowanie nie sprawdza się, mamy konsolidację o węższym zakresie wahań, więc pewno niedługo nastąpi ogromne przyspieszenie.
Pozdrawiam
Siema czerwinek
Ciekawa sytuacja z tymi gartleyami. Na upartego można się doszukać się bata na AUDNZD , co sugeruje że kiwi powinno bardziej oberwać .
Dorzucam jeszcze ciekawy art. http://fakty.interia.pl/nauka/news/neur ... 1740385,14
Ciekawa sytuacja z tymi gartleyami. Na upartego można się doszukać się bata na AUDNZD , co sugeruje że kiwi powinno bardziej oberwać .
Dorzucam jeszcze ciekawy art. http://fakty.interia.pl/nauka/news/neur ... 1740385,14
Gdy jakaś oferta "pasuje" do schematu, który wcześniej przysporzył nam zyski, mózg odruchowy skłania nas do inwestycji, zanim zdążymy rozważyć "za" i "przeciw".
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zastanawiam się jeszcze czy nie popełniłem błędu technicznego przy NZD/USD 
Bo jeżeli pominęlibyśmy tę szpilę i liczyli, że punkt B jest w fibo 50 to wówczas mielibyśmy doczynienia z formacją Batmana i punkt D wypada wówczas w fibo 161.8 i 0.886 i jak widac dzisiaj idealnie wieczorem coś zaczęło się dziać w tym punkcie.
Akurat na tej parze jest taka sytuacja, że zarówno mogła tutaj wystąpić formacja Gartleya jak i Batmana.

Bo jeżeli pominęlibyśmy tę szpilę i liczyli, że punkt B jest w fibo 50 to wówczas mielibyśmy doczynienia z formacją Batmana i punkt D wypada wówczas w fibo 161.8 i 0.886 i jak widac dzisiaj idealnie wieczorem coś zaczęło się dziać w tym punkcie.
Akurat na tej parze jest taka sytuacja, że zarówno mogła tutaj wystąpić formacja Gartleya jak i Batmana.

„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz