Trend Line
Ciężko stwierdzić LT została przebita ,można było grać na retest LT ale ja mam przerwę, więc nie wchodziłem.Cadermo pisze:Myślisz ,że dalej nie pociągną?
p.s dziś piątek ,rynek lubi w piątki płatać figle

Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...
a ja od kilkunastu godzin mam tak że każda LT która odmierze okazuje sie błędna. Kompletnie nie wiem czego sie trzymać, cena poprostu dobija do mojej wyznaczonej LT i przechodzi sobie dalej jakby nigdy nic co skutkuje samymi SLami a żadko kiedy raczej przypadkowymi TP
Mam niby teraz wyznaczoną jedną LT startująca jeszcze z wczorajszego szczytu po danych i wczorajszego dołka przed danymi ale kto wie czy nie skończy sie to tak jak z każda inną
sam już nie wiem co źle robie
Mam niby teraz wyznaczoną jedną LT startująca jeszcze z wczorajszego szczytu po danych i wczorajszego dołka przed danymi ale kto wie czy nie skończy sie to tak jak z każda inną
wrzuc jakis rysunek to moze ktos Ci pomozeadasq pisze:a ja od kilkunastu godzin mam tak że każda LT która odmierze okazuje sie błędna. Kompletnie nie wiem czego sie trzymać, cena poprostu dobija do mojej wyznaczonej LT i przechodzi sobie dalej jakby nigdy nic co skutkuje samymi SLami a żadko kiedy raczej przypadkowymi TP
ok chodzi mi o cos takiego i nie wiem czy moge na czymś takim wogóle bazowac czy to jest miarodajne i cokolwiek z tego może wyjść
edit: Cadermo, dzisiaj nie wyznaczałem raczej żadnych sensownych LT bo żadna nie miała sensu i ceny przelatywały przez nie jak chciały a na forexie siedze dzisiaj dopiero z 30 minut
z wczoraj LT pousuwałem żeby nie mieć zasmieconego wykresu, porobie przez cały dzień i wtedy może ocenicie co jest nie tak
edit: Cadermo, dzisiaj nie wyznaczałem raczej żadnych sensownych LT bo żadna nie miała sensu i ceny przelatywały przez nie jak chciały a na forexie siedze dzisiaj dopiero z 30 minut
z wczoraj LT pousuwałem żeby nie mieć zasmieconego wykresu, porobie przez cały dzień i wtedy może ocenicie co jest nie tak
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Niech mnie koledzy poprawia jesli sie myle ale moja wersja jest taka (ja sie ucze wiec nie opieraj sie na mojej wiedzy): LT poprowadzona od dolka z 09/02/12 jest troche blednie narysowana. Wydaje mi sie ze namalowales ja jak juz zobaczyles 3 odbicie i na sile chciales polaczyc je linia.adasq pisze:ok chodzi mi o cos takiego i nie wiem czy moge na czymś takim wogóle bazowac czy to jest miarodajne i cokolwiek z tego może wyjść
Poprowadz LT z dolka od 07.02.12 i LT od dolka z 06.02.12 i zobaczysz dzisiejsze 3 odbicie. (sa one starsze ale troche stromsze, mozliwe ze cena wroci do Twojej LT z 09/02/12 tego nikt nie wie. ja mam juz na BE ustawione i czekam na rozwoj sytuacji.)