Trend Line

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.

Czy używasz Linii Trendu ?

Tak
46
79%
Nie
12
21%

Liczba głosów: 58

Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: brother »

LT na Kablu wrzucam poglądowo.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
mandrejk
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: mandrejk »

Cadermo pisze:Myślisz ,że dalej nie pociągną?
Ciężko stwierdzić LT została przebita ,można było grać na retest LT ale ja mam przerwę, więc nie wchodziłem.
p.s dziś piątek ,rynek lubi w piątki płatać figle :)
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...

Awatar użytkownika
mandrejk
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: mandrejk »

brother pisze:LT na Kablu wrzucam poglądowo.
he he też się czaję na to LT :)
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...

Cadermo

Nieprzeczytany post autor: Cadermo »

Ja czekam na skę na edku ,ale musi zrobić jakiś dobry szczyt i wtedy będzie można szukać okazji :wink:

adasq
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: adasq »

a ja od kilkunastu godzin mam tak że każda LT która odmierze okazuje sie błędna. Kompletnie nie wiem czego sie trzymać, cena poprostu dobija do mojej wyznaczonej LT i przechodzi sobie dalej jakby nigdy nic co skutkuje samymi SLami a żadko kiedy raczej przypadkowymi TP
Mam niby teraz wyznaczoną jedną LT startująca jeszcze z wczorajszego szczytu po danych i wczorajszego dołka przed danymi ale kto wie czy nie skończy sie to tak jak z każda inną

sam już nie wiem co źle robie

Awatar użytkownika
mah1y
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: mah1y »

adasq pisze:a ja od kilkunastu godzin mam tak że każda LT która odmierze okazuje sie błędna. Kompletnie nie wiem czego sie trzymać, cena poprostu dobija do mojej wyznaczonej LT i przechodzi sobie dalej jakby nigdy nic co skutkuje samymi SLami a żadko kiedy raczej przypadkowymi TP
Mam niby teraz wyznaczoną jedną LT startująca jeszcze z wczorajszego szczytu po danych i wczorajszego dołka przed danymi ale kto wie czy nie skończy sie to tak jak z każda inną

sam już nie wiem co źle robie
wrzuc jakis rysunek to moze ktos Ci pomoze

Cadermo

Nieprzeczytany post autor: Cadermo »

wrzuc jakis rysunek to moze ktos Ci pomoze
Powrzucaj wszystkie screeny z dziś z LT. Ocenimy i pomożemy

adasq
Stały bywalec
Stały bywalec

ok chodzi mi o cos takiego i nie wiem czy moge na czymś takim wogóle bazowac czy to jest miarodajne i cokolwiek z tego może wyjść

edit: Cadermo, dzisiaj nie wyznaczałem raczej żadnych sensownych LT bo żadna nie miała sensu i ceny przelatywały przez nie jak chciały a na forexie siedze dzisiaj dopiero z 30 minut
z wczoraj LT pousuwałem żeby nie mieć zasmieconego wykresu, porobie przez cały dzień i wtedy może ocenicie co jest nie tak
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

adasq
Stały bywalec
Stały bywalec

w tej chwili tylko LT 9bo ten system teraz testuje) i czasem wspomagam sie MACD

Awatar użytkownika
mah1y
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: mah1y »

adasq pisze:ok chodzi mi o cos takiego i nie wiem czy moge na czymś takim wogóle bazowac czy to jest miarodajne i cokolwiek z tego może wyjść
Niech mnie koledzy poprawia jesli sie myle ale moja wersja jest taka (ja sie ucze wiec nie opieraj sie na mojej wiedzy): LT poprowadzona od dolka z 09/02/12 jest troche blednie narysowana. Wydaje mi sie ze namalowales ja jak juz zobaczyles 3 odbicie i na sile chciales polaczyc je linia.

Poprowadz LT z dolka od 07.02.12 i LT od dolka z 06.02.12 i zobaczysz dzisiejsze 3 odbicie. (sa one starsze ale troche stromsze, mozliwe ze cena wroci do Twojej LT z 09/02/12 tego nikt nie wie. ja mam juz na BE ustawione i czekam na rozwoj sytuacji.)

Zablokowany