A i dla jasności - nie mam dzisiaj złego dnia. Wręcz przeciwnie, mam dzisiaj dobry dzień. W końcu nie codziennie zarabiam pare tysi otwierając w ciągu dnia tylko jedną pozycję. Zwłaszcza ostatnio kiedy rzeczywiście brakuje mi czasu na trading.
PS: mam nadzieję że zrozumiałeś, że ja naprawdę nie oczekuję niczyich porad czy pomocy. Oczywiście w niczym nie przeszkadzają mi te porady czy coś ale są one zwykła stratą czasu i "pary" dla ich autorów (w tym przypadku Ciebie) ponieważ nie są brane pod uwagę.
Droga Susła
- Good Will Hunting
- Pasjonat

- jasonbourne
- Pasjonat

Widzisz, GWH, on prostu chce się z tobą umówić na randkę.Cadermo pisze:Jeśli masz mi coś do powiedzenia to zapraszam chętnie na kawę na wymianę poglądów na temat tradingu .
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl
-
Cadermo
- jasonbourne
- Pasjonat

Dobrze, już dobrze, nie przeszkadzam wam chłopcy.Cadermo pisze:Jason ,wyraźnie pisałem NA TEMAT TRADINGU. Już nie dopowiadaj sobie własnych fantazji ,bo to niesmaczne. Naprawdę
Evil or Very Mad
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl
-
Cadermo
Tak ,tak jason .jasonbourne pisze:Dobrze, już dobrze, nie przeszkadzam wam chłopcy.Smile Bawcie się dobrze.Wink
Konrad to podasz te namiary na ten sklepik ?
Ps.Plebania już nie będzie emitowana z tego co wiem . Muszę Cie tym zmartwić.(wiesz o co chodzi
Ostatnio zmieniony 09 lut 2012, 18:30 przez Cadermo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Good Will Hunting
- Pasjonat

-
Cadermo
- Good Will Hunting
- Pasjonat