Droga Susła
- Good Will Hunting
- Pasjonat
A i dla jasności - nie mam dzisiaj złego dnia. Wręcz przeciwnie, mam dzisiaj dobry dzień. W końcu nie codziennie zarabiam pare tysi otwierając w ciągu dnia tylko jedną pozycję. Zwłaszcza ostatnio kiedy rzeczywiście brakuje mi czasu na trading.
PS: mam nadzieję że zrozumiałeś, że ja naprawdę nie oczekuję niczyich porad czy pomocy. Oczywiście w niczym nie przeszkadzają mi te porady czy coś ale są one zwykła stratą czasu i "pary" dla ich autorów (w tym przypadku Ciebie) ponieważ nie są brane pod uwagę.
PS: mam nadzieję że zrozumiałeś, że ja naprawdę nie oczekuję niczyich porad czy pomocy. Oczywiście w niczym nie przeszkadzają mi te porady czy coś ale są one zwykła stratą czasu i "pary" dla ich autorów (w tym przypadku Ciebie) ponieważ nie są brane pod uwagę.
Wolałbym umrzeć niż przegrać.
Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.
Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.
- jasonbourne
- Pasjonat
Widzisz, GWH, on prostu chce się z tobą umówić na randkę.Cadermo pisze:Jeśli masz mi coś do powiedzenia to zapraszam chętnie na kawę na wymianę poglądów na temat tradingu .

Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl
- jasonbourne
- Pasjonat
Dobrze, już dobrze, nie przeszkadzam wam chłopcy.Cadermo pisze:Jason ,wyraźnie pisałem NA TEMAT TRADINGU. Już nie dopowiadaj sobie własnych fantazji ,bo to niesmaczne. Naprawdę
Evil or Very Mad

Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl
Tak ,tak jason .jasonbourne pisze:Dobrze, już dobrze, nie przeszkadzam wam chłopcy.Smile Bawcie się dobrze.Wink

Konrad to podasz te namiary na ten sklepik ?
Ps.Plebania już nie będzie emitowana z tego co wiem . Muszę Cie tym zmartwić.(wiesz o co chodzi

Ostatnio zmieniony 09 lut 2012, 18:30 przez Cadermo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Good Will Hunting
- Pasjonat
- Good Will Hunting
- Pasjonat