Była LT z M15

jeśli chodzi CI o pozycję pierwszą (tego longa)
Za dużo zabawy jak dla mnie.Musiałem bym to długo testować by zaufać tej metodziekrystian74 pisze:Czy ktoś próbował tej metody? czy jednak przystajecie przy jednej LT?

też tak pomyślałem dlatego odszedłem od komputera na pol godzinki, teraz poczekam ale niedługo jankesi wchodzą i też nie wiadomo co oni nacudakują w związku z tymi danymi. Chyba do 17 najwcześniej bede musiał sie wstrzymać nim sytuacja sie wyklaruje jako takomandrejk pisze:Odpuść sobie na powiedzmy godz. dziś były stopy procentowe i teraz prezes banku centralnego europy gada, po za tym Grecy się dogadali i rynek głupieje nie wie w którą stronę iść, lepiej poczekać...adasq pisze:Sam teraz nie wiem jak mam dalej kreslić- czy to dalej trendzik spadkowy czy już wzrostowy Confused
tak, wiem ale ucze sie wlasnie tego ze nie wszystkie LT sa respektowane przez rynek i wazne jest to jak cena zachowuje sie przy danej LT.Cadermo pisze:mah1y
Była LT z M15
jeśli chodzi CI o pozycję pierwszą (tego longa)
Trzeba brać pod uwagę ,że nie wszystko zawsze musi się zgadzać co do pipsamah1y pisze:Analizujac dalej to wejscie dochodze do wniosku ze metoda Little Scalpera tez by swietnie tutaj zadzialala. wyznaczyc 123 i jazda.
Jeszcze duzo analizowania przedemna ale wydaje mi sie ze jestem na dobrej drodze.
Pozdrawiam i jeszcze raz wielkie dzieki za ten dziennik!
Według mnie to Wszedłeś trochę źle , po pierwsze, na szczycie na nie na dołku no i LT była kilka razy przebita, według mnie taki setup jest mało pewny.mah1y pisze:Cadermo, mandrejk moglibyscie mi doradzic odnosnie tego pierwszego wejcia
na MT4 do odbicia brakowało 2p. ale i tak bym nie brał bo dopiero siadłem przed kompem:) i na razie staram się tylko na eurusd.gfx pisze:Grał ktoś? 3 odbicie od LT i retest przebitego LT.
Polecam ejka i kabla tylko ten ostatni lubi chodzić swoimi ścieżkami i często LT ma głęboko w d...e ale lubię na nim grać, tylko stosuję inne formacje no i czasami LTpozytyw pisze:Tak się zastanawiam nad innymi parami.