Trend Line
ładnie weszło
umnie niestety 5 SL i 1 Tp przez głupote, kilkakrotne zmienianie LT po każdym SL i dopiero przyszło oświecenie z głupoty po przypomnieniu sobie jednej z rad Cadermo - im starsza LT tym bardziej wiarygodna i faktycznie, pierwsza dolna LT dołków wyznaczona dzisiaj pokrywa sie idealnie z dołkami które mają miejsce w w okolicach godziny 13 30
mój wniosek - cena w dolnej częsci trendu i trzeba czekać na dużą zwyżke
umnie niestety 5 SL i 1 Tp przez głupote, kilkakrotne zmienianie LT po każdym SL i dopiero przyszło oświecenie z głupoty po przypomnieniu sobie jednej z rad Cadermo - im starsza LT tym bardziej wiarygodna i faktycznie, pierwsza dolna LT dołków wyznaczona dzisiaj pokrywa sie idealnie z dołkami które mają miejsce w w okolicach godziny 13 30
mój wniosek - cena w dolnej częsci trendu i trzeba czekać na dużą zwyżke
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Pasjonat
-
- Pasjonat
a mnie to przebicie górnej LT troche zmartwiło, w rezultacie wszedł jeden mały TP (tranzakcja zapóźno wskoczyła a Tp zostało na wysokim poziomie i zysk zrealizowany raczej marny próbowałem, poprawki przy drugim dojściu do LT i niespodziewany wyskok kilkadziesiąt pipsów powyżej LT - skutek kolejny SL
Sam teraz nie wiem jak mam dalej kreslić- czy to dalej trendzik spadkowy czy już wzrostowy

Sam teraz nie wiem jak mam dalej kreslić- czy to dalej trendzik spadkowy czy już wzrostowy

Odpuść sobie na powiedzmy godz. dziś były stopy procentowe i teraz prezes banku centralnego europy gada, po za tym Grecy się dogadali i rynek głupieje nie wie w którą stronę iść, lepiej poczekać...adasq pisze:Sam teraz nie wiem jak mam dalej kreslić- czy to dalej trendzik spadkowy czy już wzrostowy Confused
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...
-
- Pasjonat
-
- Pasjonat
Cadermo, mandrejk moglibyscie mi doradzic odnosnie tego pierwszego wejcia? http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... p?id=54734
uklad swiec byl ok do zajecia L pozycji wedlug was tam gdzie to zrobilem czy cos ominalem?
Byl przestrzal LT ale wrocilo i pokryli swiece spadkowa wiec na nastepnej wszedlem w L. Czy to dobre zagranie czy tylko szczescie nowicjusza?
uklad swiec byl ok do zajecia L pozycji wedlug was tam gdzie to zrobilem czy cos ominalem?
Byl przestrzal LT ale wrocilo i pokryli swiece spadkowa wiec na nastepnej wszedlem w L. Czy to dobre zagranie czy tylko szczescie nowicjusza?