Admiral Markets - Wątek II
Witam,
mam pytanie do was o Club Card u AM, czy jak się zarejstrowaliście to wysłali wam pocztą tą kartę? Drugie to czy ostatnio im się coś nie powaliło z punktami, bo w gabinecie inwestora mam non stop 3 pkt. , mimo że moje transakcje spełniają ich kryteria czasowe i powinienem mieć nie 3 pkt., tylko 1000 razy tyle. Dobijać się do nich czy sami prostują?
Pozdrawiam
mam pytanie do was o Club Card u AM, czy jak się zarejstrowaliście to wysłali wam pocztą tą kartę? Drugie to czy ostatnio im się coś nie powaliło z punktami, bo w gabinecie inwestora mam non stop 3 pkt. , mimo że moje transakcje spełniają ich kryteria czasowe i powinienem mieć nie 3 pkt., tylko 1000 razy tyle. Dobijać się do nich czy sami prostują?
Pozdrawiam
- Mighty Baz
- Pasjonat
-
- Gaduła
Możesz reklamować ale prawdopodobnie w regulaminie jest zapis, że mogą zrealizować zlecenia oczekujące po innej cenie i u nich prawdopodobnie ta była pierwszą rynkową dla Twojego zlecenia.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Seneszal26
- Pasjonat