Admiral Markets - Wątek II

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
6
17%
Poza paroma minusami są ok
16
44%
Przeciętny
9
25%
Mają wiele wad
2
6%
Stanowczo odradzam
3
8%

Liczba głosów: 36

Awatar użytkownika
klonmarcin
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: klonmarcin »

Witam, czy ktoś wie jak zaradzić aby po każdorazowym uruchomieniu mt4 ładował się szablon uruchomiony przed zamknięciem mt4? tzn. wyłączają się okna rynku, nawigatora, terminal, górny pasek. 8)
Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?

https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs

Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...

Admiral Markets
Sprawdź najnowszą ofertę Admiral Markets
Rachunek Rzeczywisty Rachunek Demonstracyjny

Awatar użytkownika
AK53
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: AK53 »

Zapisz to jako profil.

Awatar użytkownika
klonmarcin
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: klonmarcin »

To już mam - tylko mi nie wczytuje okna
klonmarcin pisze:wyłączają się okna rynku, nawigatora, terminal, górny pasek. Cool
Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?

https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs

Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...

cocaine
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: cocaine »

Witam,
może mi coś poradzicie na problemy z połączeniem w meta traderze , które występują od zeszłego tygodnia (pisałem o tym wcześniej w tym temacie).

Dzisiaj atakowałem obsługę AM, ale żadnych cudów nie uradzili. Zreskanowałem serwer, wyłączyłem antywirusa, przeinstalowałem meta tradera i nic to nie pomogło, chociaż magicznie 30 min. po rozmowie z miłą Panią transfer z 45/1 kb podskoczył na 950/3 kb. ( pomijając fakt, że kosztowało mnie to 100 zł, bo chcąc skorzystać z transferu głupio wszedłem w pozycję i jeszcze do tego nie spojrzałem, że sprzedałem 1 lot zamiast 0,1 lota). Jednak już po godzinie miałem znowu 45/2 kb, co jest kichną totalną, bo nawet zawarcie transakcji nie jest możliwe z powodu przeskoków ceny i rekwot. Ktoś ma jakiś pomysł? Raczej nie sądzę żeby AM już mnie wpisał na czarną listę, bo to nie te pieniądze jeszcze i chyba byłby to najgłupszy sposób, żeby uniemożliwić mi zawieranie jakichkolwiek transakcji.

Pozdrawiam
Konrad

Awatar użytkownika
freakout
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: freakout »

A no np. teraz MT4 u AM nie łączy... Siadło kilkanaście minut temu i nic...

Awatar użytkownika
mryko
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: mryko »

Ostatnio kolega wanka pisał że nie otrzymuje raportów dziennych, niestety ja też mam ten sam problem od początku tego tygodnia. Czy coś podobnego u Was się dzieje?
Sky is the limit

wanka
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: wanka »

mryko pisze:Ostatnio kolega wanka pisał że nie otrzymuje raportów dziennych, niestety ja też mam ten sam problem od początku tego tygodnia. Czy coś podobnego u Was się dzieje?
Pisałem do nich w tej sprawie i odpowiedzieli, że na głównym serwerze wystąpił błąd przez co miesięczne i dziennie zestawienia nie były przesyłane. No i że sam mogę sobie ściągać z poziomu MT4. Kpią chyba...

malygracz
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: malygracz »

A może mi ktoś powiedzieć coś na temat szkoleń internetowych oferowanych przez AM??

Pisze że szkolenie jest bezpłatne ale zaraz pod tym
W celu rejestracji na wybrane szkolenie prosimy o wypełnienie poniższego formularza zgłoszeniowego. Pola oznaczone gwiazdką (*) są wymagane.
i są dostępne 2 terminy
31.01.2012
06.03.2012

godzina 16:30

o co w tym chodzi, po co ta rejestracja i terminy, to jakieś szkolenie na żywo i trzeba być on-line w tym czasie??

może ktoś korzystał?? warto??

Awatar użytkownika
kafe466
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: kafe466 »

witam. korzysta ktoś z was z mobilnej platformy na androida AM?
Gdy się loguje na tej platformie swoim loginem i hasłem z mt4 widzę swój stan rachunku oraz ewentualne otwarte pozycje. niestety nie mogę zamknąć ani otworzyć żadnej pozycji,prosi mnie o podanie ,,hasła master,,skąd te hasło niby mam wżąć?
Czy niczego nie dostrzegasz? A raczej, czy dostrzegasz brak czegoś, co by można było dostrzec?

Awatar użytkownika
Wirus
Zbanowany
Zbanowany

Nieprzeczytany post autor: Wirus »

malygracz pisze:A może mi ktoś powiedzieć coś na temat szkoleń internetowych oferowanych przez AM??
Założyłem wątek o szkoleniach internetowych, zapraszam do wpisywania tam wszelkich informacji:
http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... hp?t=19025
po co ta rejestracja i terminy, to jakieś szkolenie na żywo i trzeba być on-line w tym czasie??
Rejestracja, żeby Ci spam podsyłać ;-) a termin musi być, bo to szkolenie na żywo, taka wideokonferencja.
może ktoś korzystał?? warto??
Korzystam ze szkoleń XTB i uważam, że warto.

ODPOWIEDZ