Admiral Markets - Wątek II
witam, czy w Admiral istnieje coś takiego jak minimalny SL ? Bo gdy składałem zlecenia na demo to najbliższy mogłem postawić bodajże 4-5 pipsów od bieżącej ceny.
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates
Właśnie wypłaciłem kasę. Nowość to Kwota podana w mailu ( dokładnie co do złotówki) przedtem tego nie było i czy być powinno? Jak np. moja siostra zna mojego maila i hasło do niego to wie ile zarobiłem? Dla mnie dziwne.
Ogólnie burdel się zrobił straszny w tym Gabinecie Inwestora. Przedtem było prosto nieskomplikowanie Teraz jest lepsza grafika, ale platforma nie jest już taka intuicyjna jak kiedyś. Na najbliższy miesiąc trzeba przenieść się do innego brokera.
Ogólnie burdel się zrobił straszny w tym Gabinecie Inwestora. Przedtem było prosto nieskomplikowanie Teraz jest lepsza grafika, ale platforma nie jest już taka intuicyjna jak kiedyś. Na najbliższy miesiąc trzeba przenieść się do innego brokera.
10tys pkt- 300zł taki przelicznikbanaszko pisze:ponawiam pytaniebanaszko pisze:sztorm78 napisał:
Ja chciałem telefon HTC w zeszłym roku, mówili że potrwa to do miesiąca. Potem, że jednak nie ma tego modelu i wymienili mi punkty na kasę. Trwało to 2 dni.
heh czyli moze byc lipa z wymiana na jaki gadzet.... a co do wymiany na kase to mozesz powiedziec w jak mniej wiecej to wygladalo? ile kasy za ile pkt?
Zamierzam założyć na AM konto. Jeśli ktoś chce mnie polecić to proszę o info na priv podam wtedy maila. Od razu mówię, że jestem początkujący i będę grał na micro lotach, więc zanim spełnię warunki, może sporo czasu minąć, ale z drugiej strony osoba polecająca nie ma nic do stracenia, a może kiedyś za parę miesięcy wpadnie dla niej 50 usd 
PS
chodzi mi o:
http://www.admiralmarkets.pl/refer-a-friend/

PS
chodzi mi o:
http://www.admiralmarkets.pl/refer-a-friend/
Ostatnio zmieniony 27 sty 2012, 09:21 przez GoAway, łącznie zmieniany 1 raz.