Luz, każdemu się może zdarzyć. Dzięki Cadermo za wniesienie o nie kasowanie pochwałyygrek1975 pisze:pozytyw,Cadermo sorki Panowie nie byłbym sobą jak bym czegoś nie skaszanił

Prosiłbym pokaż ten screen . Wtedy Ci z chęcią odpowiemDamfry pisze:Cadermo GWH[ poniekąd pytanie do was obubrzmi dość prosto: kąt LT im mniejszy tym lepiej, ale celowo w scrinie, zadałem pytanie. Czemu akurat ten szczyt zaznaczył, a nie jeden niżej, miałby jeszcze mniejszy kąt, a z logiki nachylenia jest to jeszcze lepsza opcja niż to co zaznaczył......
Potwierdzając, że dobrze zaznaczył odbieram to w taki sposób jak byś sam tego lepiej nie zrobił, wręcz identycznie![]()
Wyprowadźcie mnie z błędu, czy to jest uznaniowe czy nie? Dlaczego akurat ten a nie inny, jakie zasady nakazują zaznaczyć włąsnie ten szczyt.
Moja LT mówicie jest zł ok, ale na mój zdrowy rozsądek, początek LT powinien byc tam gdzie trend na danym TFie się zaczął (to jest powód, dla czego tak właśnie ją zaznaczyłem i taki sposób wręcz gwarantuje zero uznaniowości)
Jaki jest wasz powód?
Mój powód jest taki, że poprowadziłbym ją inaczej, jak na skreenie. Po prostu niżej. Nie wszedłbym w nią bo mnie nie było w tym czasie w domu i nie wiem co się działo w "luce weekendowej". Ale jeśli nawet nie zwróciłbym na nią uwagi to teczemu miałbym olać ten wierzchołek nad nią?Damfry pisze:Cadermo GWH[ poniekąd pytanie do was obubrzmi dość prosto: kąt LT im mniejszy tym lepiej, ale celowo w scrinie, zadałem pytanie. Czemu akurat ten szczyt zaznaczył, a nie jeden niżej, miałby jeszcze mniejszy kąt, a z logiki nachylenia jest to jeszcze lepsza opcja niż to co zaznaczył......
Potwierdzając, że dobrze zaznaczył odbieram to w taki sposób jak byś sam tego lepiej nie zrobił, wręcz identycznie![]()
Wyprowadźcie mnie z błędu, czy to jest uznaniowe czy nie? Dlaczego akurat ten a nie inny, jakie zasady nakazują zaznaczyć włąsnie ten szczyt.
Moja LT mówicie jest zł ok, ale na mój zdrowy rozsądek, początek LT powinien byc tam gdzie trend na danym TFie się zaczął (to jest powód, dla czego tak właśnie ją zaznaczyłem i taki sposób wręcz gwarantuje zero uznaniowości)
Jaki jest wasz powód?