Trend Line
Nie mogę odpowiadać za każdego ,czy gra ok ,czy nie. Świat LT jest tak rozległy jak świat roztoczy. Ważne ,by wprowadzić dobre filtry i można z tym żyćGood Will Hunting pisze:Cadermo, ja to rozumiem. Wskazałem tylko niekonsekwencje autora posta, który najpierw mówi o kasowaniu LT, a później gra pod przebicie LT której - gdyby trzymał się tego co mówi - nie byłoby już dawno na wykresie.

Często też zdarza się ,że przebija za 4 razem. Dosyć częstoygrek1975 pisze:ja czytałem gdzies na forum ze można tyle razy ile sie odbija niewim ile w tym prawdy ale mówią ze można i jak kolega Cadermo potwierdził ze za 6 razem sie dało Smile

"Gram na SR i próbuję na LT. na real jestem króciutko, moje prawdziwe doświadczenie jest znikome dlatego staram się wrzucać skreeny i wysłuchać krytyki czy spostrzeżeń fachowców ."
Pozytyw ja tez jestem początkujący ale jak się bedziesz słuchał kolegi Cadermo to napewno się nauczysz niemówię ze już wszystko umiem, daleko mi do tego
ale kolega mnie sporo nauczył i pokazał oczywiście z zakresu forexa
Pozytyw ja tez jestem początkujący ale jak się bedziesz słuchał kolegi Cadermo to napewno się nauczysz niemówię ze już wszystko umiem, daleko mi do tego
ale kolega mnie sporo nauczył i pokazał oczywiście z zakresu forexa

- Good Will Hunting
- Pasjonat
Cadermo pisze:Nie mogę odpowiadać za każdego ,czy gra ok ,czy nie. Świat LT jest tak rozległy jak świat roztoczy. Ważne ,by wprowadzić dobre filtry i można z tym żyćGood Will Hunting pisze:Cadermo, ja to rozumiem. Wskazałem tylko niekonsekwencje autora posta, który najpierw mówi o kasowaniu LT, a później gra pod przebicie LT której - gdyby trzymał się tego co mówi - nie byłoby już dawno na wykresie.Nie obrażę się jeśli ktoś zmodyfikuje moje zasady co do gry na LT
Nawet dobrze ,bo przynajmniej wniesie coś nowego. Ten dziennik ma uczyć
![]()

Wolałbym umrzeć niż przegrać.
Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.
- Good Will Hunting
- Pasjonat
Nie, co ty. Nie chciałem dezorganizować tematu czy coś takiego. Po prostu wydaje mi się że określenie dokładnych zasad wejść i wyjść w stylu "gram / nie gram na czwartą reakcję do LT" mogłoby posunąć pozytywa znacznie do przodu, bo póki co dzisiejszy trade - chociaż bardzo ładny znaczy zyskowny nie zgadza się z prezentowaną filozofią pt. "po trzecim odbiciu usuwamy LT".
Wolałbym umrzeć niż przegrać.
Będąc na kursie fx u pewnego gościa, na moje pytanie kiedy będę dobrze grał na LT , usłyszałem: " eee no tak po roku to już powinieneś zacząć kumać o co chodzi z tymi LT" 
a wydawało mi się ,że to takie proste narysować kawałek jakiejś tam lini...

a wydawało mi się ,że to takie proste narysować kawałek jakiejś tam lini...
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...