FXsalt , www.fxsalt.com

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
kam16
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: kam16 »

Nie moge czytać tego co pisze ten forexpolska. Kolego, jeżeli nie umiesz obsługiwać platformy to się nie bierz za to. Nie umiecie znaleść SP500? A nie wiecie że SPX to jest właśni SP500? Popróbujcie popatrzcie trochę a nie piszecie farmazony tutaj. Wszystko tak jak jest opisane na stronie jest w platformie. Indeksy i surowce. Trzeba ruszyć głową trochę...

Awatar użytkownika
bbq
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: bbq »

kam16 pisze:Nie moge czytać tego co pisze ten forexpolska. Kolego, jeżeli nie umiesz obsługiwać platformy to się nie bierz za to. Nie umiecie znaleść SP500? A nie wiecie że SPX to jest właśni SP500? Popróbujcie popatrzcie trochę a nie piszecie farmazony tutaj. Wszystko tak jak jest opisane na stronie jest w platformie. Indeksy i surowce. Trzeba ruszyć głową trochę...
Forexpolska pyta o demo z którego rzeczywiście w poniedziałek zniknęły indeksy i metale, może przy okazji zmian o których napisał MrYogi, mają pojawić się niebawem
We apologise for the inconvenience, our technical team is looking at it now.

Regards,

FxSalt Support

radse
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: radse »

Fajnie, że wprowadzają platformy mobilne. To spory krok w przód i dobrze że wreszcie się zdecydowali. Obniżka spreadów również jest bardzo fajnym pociągnięciem. Widać, że jednak nieustannie sporo się u nich zmienia na dobre i mimo pewnych wpadek ciągle idą do przodu i oby tak dalej.

Awatar użytkownika
forexpolska
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: forexpolska »

kam16 pisze:Nie moge czytać tego co pisze ten forexpolska. Kolego, jeżeli nie umiesz obsługiwać platformy to się nie bierz za to. Nie umiecie znaleść SP500? A nie wiecie że SPX to jest właśni SP500? Popróbujcie popatrzcie trochę a nie piszecie farmazony tutaj. Wszystko tak jak jest opisane na stronie jest w platformie. Indeksy i surowce. Trzeba ruszyć głową trochę...

Nie pouczaj mnie odnośnie obsługi platformy bo doskonale wiem jak obsługuje się platformę. To lepiej ty mniej kłap dziobem, a więcej mózgiem ruszaj. Na stronie to praktycznie nic nie ma i w platformie po za walutami nie ma nic. Zobacz sobie u innego brokera z mt4 jak powinien wyglądać opis swoich produktów.
AVAFX - uwaga uwaga to oszuści i krętacze nigdy tam nie wpłacaj pieniędzy

kam16
Stały bywalec
Stały bywalec

forexpolska pisze: w platformie po za walutami nie ma nic
Haha :D To mi poprawiłeś humor na koniec dnia. Widzę, że nagonki na jednego z najlepszych brokerów ciąg dalszy. Na szczęście oni robią swoje i takimi matołami się nie przejmują.

radse
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: radse »

kam16 pisze:[
Haha :D To mi poprawiłeś humor na koniec dnia. Widzę, że nagonki na jednego z najlepszych brokerów ciąg dalszy. Na szczęście oni robią swoje i takimi matołami się nie przejmują.
Z tą nagonką to też tak moim zdaniem nie jest. Zwróć uwagę, że przeważnie na forach mało jest pozytywnych opinii o wszystkich firmach w różnych branżach. Wynika to bardziej z faktu, że wszelkie nawet lekkie nieprawidłowości się ubarwia tak jakby lada moment firma miała upaść z powodu gigantycznych nadużyć (chwilę temu właśnie @ForexPolska, pisał o stronie i o tym że przez to szybbiej znikną niż się rozwiną ) a z kolei wszelkie wdzięczności wobec kogoś zostają już pewną tajemnicą i mało kto o tym wspomina. Na potwierdzenie tego wystarczy kiedyś usiąść i poczytać wątki jeden po drugim o wszystkich brokerach na tym forum. Po takiej lekturze dojść można do MYLNEGO wniosku, że to banda łotrów i złodziei a prawda jest taka że prawie wszyscy się rozwijają oraz mają się dobrze. Na tego typu specyfikę opinii na temat brokerów wpływa też fakt, że ludzie na forach się lubią lansować, sprawiają wrażenie jakby byli mistrzami obracającymii gigantycznym kapitałem itd... Prawda przeważnie jest inna a realne sukcesy odnoszą Ci którym nie brakuje pokory. Także z forexem jest troszkę tak jak z chodzeniem po górach, jak ktoś w przepaść spadnie to w koło zaczyna się węszenie czy sprzęt nie zawiódł ;)

Szczerze polecam Salt.

kam16
Stały bywalec
Stały bywalec

Popieram Twój post i w pełni się zgadzam

Awatar użytkownika
forexpolska
Pasjonat
Pasjonat

radse pisze:
kam16 pisze:[
Z tą nagonką to też tak moim zdaniem nie jest. Zwróć uwagę, że przeważnie na forach mało jest pozytywnych opinii o wszystkich firmach w różnych branżach. Wynika to bardziej z faktu, że wszelkie nawet lekkie nieprawidłowości się ubarwia tak jakby lada moment firma miała upaść z powodu gigantycznych nadużyć (chwilę temu właśnie @ForexPolska, pisał o stronie i o tym że przez to szybbiej znikną niż się rozwiną ) a z kolei wszelkie wdzięczności wobec kogoś zostają już pewną tajemnicą i mało kto o tym wspomina. Na potwierdzenie tego wystarczy kiedyś usiąść i poczytać wątki jeden po drugim o wszystkich brokerach na tym forum. Po takiej lekturze dojść można do MYLNEGO wniosku, że to banda łotrów i złodziei a prawda jest taka że prawie wszyscy się rozwijają oraz mają się dobrze. Na tego typu specyfikę opinii na temat brokerów wpływa też fakt, że ludzie na forach się lubią lansować, sprawiają wrażenie jakby byli mistrzami obracającymii gigantycznym kapitałem itd... Prawda przeważnie jest inna a realne sukcesy odnoszą Ci którym nie brakuje pokory. Także z forexem jest troszkę tak jak z chodzeniem po górach, jak ktoś w przepaść spadnie to w koło zaczyna się węszenie czy sprzęt nie zawiódł ;)

Szczerze polecam Salt.

Chyba ci się coś pomyliło chłopie ... Ja nie mam konta w tej firmie i nie miałem chciałem zobaczyć czy mają CFD wszedłem na ich stronę przeszukałem całą i nie znalazłem, żadnej informacji odnośnie CFD. Zobaczyłem tylko, że na banerku informują o tym, że są zainstalowałem demo i co nie ma nic po za walutami do tego soft strasznie muli. Mało profesjonalna firma, która nie zamieszcza pełnych informacji. Tak samo było z ich konkursem zamieszczonym na FB podali szczątkowe informacje zapytałem kazali czytać regulamin tylko tam nic nie było znów porażka. Ja nie oceniam brokera pod względem handlu bo takiego u niego nie odbyłem ale po ocenie przedstawiania wiadomości cienko to widzę. Proszę zobaczyć jak informacje przedstawiają w Admiralu,FXPRO, Alpari, BOSSA itp

Dzieci FX skaczący z brokera na brokera zawsze będą chwalić nowego do czasu.

zz
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: zz »

forexpolska pisze:Chyba ci się coś pomyliło chłopie ... Ja nie mam konta w tej firmie i nie miałem chciałem zobaczyć czy mają CFD wszedłem na ich stronę przeszukałem całą i nie znalazłem, żadnej informacji odnośnie CFD. Zobaczyłem tylko, że na banerku informują o tym, że są zainstalowałem demo i co nie ma nic po za walutami do tego soft strasznie muli. Mało profesjonalna firma, która nie zamieszcza pełnych informacji. Tak samo było z ich konkursem zamieszczonym na FB podali szczątkowe informacje zapytałem kazali czytać regulamin tylko tam nic nie było znów porażka. Ja nie oceniam brokera pod względem handlu bo takiego u niego nie odbyłem ale po ocenie przedstawiania wiadomości cienko to widzę. Proszę zobaczyć jak informacje przedstawiają w Admiralu,FXPRO, Alpari, BOSSA itp

Dlatego myślę e OSTATECZNIE.... sprawę załatwia sprawdzony regulator rynku oraz ... izba rozrachunkowa....

Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

Awatar użytkownika
forexpolska
Pasjonat
Pasjonat

zz pisze:
forexpolska pisze:Chyba ci się coś pomyliło chłopie ... Ja nie mam konta w tej firmie i nie miałem chciałem zobaczyć czy mają CFD wszedłem na ich stronę przeszukałem całą i nie znalazłem, żadnej informacji odnośnie CFD. Zobaczyłem tylko, że na banerku informują o tym, że są zainstalowałem demo i co nie ma nic po za walutami do tego soft strasznie muli. Mało profesjonalna firma, która nie zamieszcza pełnych informacji. Tak samo było z ich konkursem zamieszczonym na FB podali szczątkowe informacje zapytałem kazali czytać regulamin tylko tam nic nie było znów porażka. Ja nie oceniam brokera pod względem handlu bo takiego u niego nie odbyłem ale po ocenie przedstawiania wiadomości cienko to widzę. Proszę zobaczyć jak informacje przedstawiają w Admiralu,FXPRO, Alpari, BOSSA itp

Dlatego myślę e OSTATECZNIE.... sprawę załatwia sprawdzony regulator rynku oraz ... izba rozrachunkowa....

Pozdrawiam.

ZZ sprawdzony czyli jaki nie tak dawno FXCM dowalili 2 mln kary i to nie byl jakiś broker krzak tylko raczej z 1 ligi. Dlaczego wszyscy wieją teraz z usa tak podają na FPA?

ODPOWIEDZ