Camel4 pisze:Kliknij prawym w oknie "symbole" i potem "pokaż wszystkie symbole".forexpolska pisze:Witam
Na stronie śmiga info Towary Waluty Kontrakty ale jakoś tego nie ma na platformie co się stało z tymi kontraktami i towarami?
Niestety nie ma
Camel4 pisze:Kliknij prawym w oknie "symbole" i potem "pokaż wszystkie symbole".forexpolska pisze:Witam
Na stronie śmiga info Towary Waluty Kontrakty ale jakoś tego nie ma na platformie co się stało z tymi kontraktami i towarami?
Oczywiście że są. Sam mam przecież 8 indeksów i kilka towarów , w tym gold i silver.MajorGC pisze:forexpolska nie ma. Takie rzeczy byly na starych kontach. W chwili obecnej nie ma nic z tego tj. coffee, soya, corn, gold, silver itd.
Beda dostepne kontrakty, ale niestety datafeed jaki oferuja jest strasznie krotki.
A masz XAUUSD lub XAGUSD? SP500 tez nie widze. Mam jakies zloto jako GCJ2 GCM2 i GCZ1 ale nie za bardzo mam pojecie czym to jest.Camel4 pisze:Oczywiście że są. Sam mam przecież 8 indeksów i kilka towarów , w tym gold i silver.MajorGC pisze:forexpolska nie ma. Takie rzeczy byly na starych kontach. W chwili obecnej nie ma nic z tego tj. coffee, soya, corn, gold, silver itd.
Beda dostepne kontrakty, ale niestety datafeed jaki oferuja jest strasznie krotki.