FXsalt , www.fxsalt.com

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
Awatar użytkownika
forexpolska
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: forexpolska »

Camel4 pisze:
forexpolska pisze:Witam

Na stronie śmiga info Towary Waluty Kontrakty ale jakoś tego nie ma na platformie co się stało z tymi kontraktami i towarami?
Kliknij prawym w oknie "symbole" i potem "pokaż wszystkie symbole".

Niestety nie ma
AVAFX - uwaga uwaga to oszuści i krętacze nigdy tam nie wpłacaj pieniędzy

Camel4
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Camel4 »

forexpolska pisze:Niestety nie ma
Ale masz rachunek real ? Bo jeśli demo to może nie być. Mozna ewentualnie spróbować wypełnić formularz zakładając takie demo z poziomu strony i logując się z otrzymanym loginem.

MajorGC
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MajorGC »

forexpolska nie ma. Takie rzeczy byly na starych kontach. W chwili obecnej nie ma nic z tego tj. coffee, soya, corn, gold, silver itd.
Beda dostepne kontrakty, ale niestety datafeed jaki oferuja jest strasznie krotki.
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway

Awatar użytkownika
forexpolska
Pasjonat
Pasjonat

Do tego coś ta platforma im cienko chodzi

Szukam kontraktów na indexy z rolowaniem i micro pozycjami żeby można było kupić od 1 kontraktu a nie od 10

Camel4
Stały bywalec
Stały bywalec

MajorGC pisze:forexpolska nie ma. Takie rzeczy byly na starych kontach. W chwili obecnej nie ma nic z tego tj. coffee, soya, corn, gold, silver itd.
Beda dostepne kontrakty, ale niestety datafeed jaki oferuja jest strasznie krotki.
Oczywiście że są. Sam mam przecież 8 indeksów i kilka towarów , w tym gold i silver.

MajorGC
Pasjonat
Pasjonat

Camel4 pisze:
MajorGC pisze:forexpolska nie ma. Takie rzeczy byly na starych kontach. W chwili obecnej nie ma nic z tego tj. coffee, soya, corn, gold, silver itd.
Oczywiście że są. Sam mam przecież 8 indeksów i kilka towarów , w tym gold i silver.
A masz XAUUSD lub XAGUSD? SP500 tez nie widze. Mam jakies zloto jako GCJ2 GCM2 i GCZ1 ale nie za bardzo mam pojecie czym to jest.
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway

Camel4
Stały bywalec
Stały bywalec

MajorGC pisze:A masz XAUUSD lub XAGUSD? SP500 tez nie widze. Mam jakies zloto jako GCJ2 GCM2 i GCZ1 ale nie za bardzo mam pojecie czym to jest.
Złoto to właśnie GCJ2. Jest to tzw. kontrakt.

MajorGC
Pasjonat
Pasjonat

MrYogi mozesz podac skad ta informacje posiadasz. Szukam jakiegos info na ich stronie ale nic nie widze. Czy moze to z Facebook'a?

Awatar użytkownika
Vilde
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Vilde »

ja dostałem info na mejla

Awatar użytkownika
forexpolska
Pasjonat
Pasjonat

Jakoś ta strona zalatuje amatorką. Niestety dobrze to nie mówi o tej firmie brak dokładnych informacji, brak obsługi online, platforma demo brak kontraktów, towarów, a na stronie na banerku śmiga info. Panowie jak tak dalej to szybciej znikniecie niż rozwiniecie się na naszym rynku.

ODPOWIEDZ