ACTA: nadchodzi atak internetowej cenzury

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.

ACTA - znajomość ustawy (czy przeczytałeś) i stosunek do niej

Czytałem - nie chcę wprowadzania
28
41%
Czytałem - chcę wprowadzania
6
9%
Nie czytałem - nie chcę wprowadzania
27
40%
Nie czytałem - chcę wprowadzania
7
10%

Liczba głosów: 68

Cadermo

Nieprzeczytany post autor: Cadermo »

poprawka do bogatych chyba miałeś na myśli w obecnych czasach za odwagę można przypłacić życiem
To motto odnosi się raczej do dążenia do celu i nie zrażania się porażkami :) Ale w Twojej interpretacji jest też trochę prawdy.

Awatar użytkownika
daromanchester
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: daromanchester »

"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein

raptorcom
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: raptorcom »

Cadermo pisze:To motto odnosi się raczej do dążenia do celu i nie zrażania się porażkami
w pewnym momencie swojego życia trafisz na mur i bez kasy go nie przeskoczysz ja też byłem młody i odważny teraz mam rodzinę dzieci i zbyt wiele do stracenia by fikać ale takie są prawa młodości walcz o swoje póki nie masz nic do stracenia

Cadermo

no tak 23:40 i dzieci poszły spać więc z kim my tutaj dyskutujemy?
No niestety ,ale rzeczywiście dużo tu bardzo młodych ludzi.
takie są prawa młodości walcz o swoje póki nie masz nic do stracenia
Racja ,jak będę miał swoja rodzinę to warto przystopować :)

edytowane zacytowało że niby ja napisałem.
daromanchester
Ostatnio zmieniony 25 sty 2012, 23:50 przez Cadermo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
peter_r
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: peter_r »

No tak to tak jak Zaiks nam mówi - płać za słuchanie mp3 na imprezie masowej :)
Biblioteka to dla mnie prawe przeżytek, książka? ebook poza kilkoma wyjątkami.
I tak ludzi doją zmieniając co roku podstawę programu nauczania. "Anty-ksero" :)

raptorcom
Stały bywalec
Stały bywalec

Cadermo pisze:daromanchester napisał:
no tak 23:40 i dzieci poszły spać więc z kim my tutaj dyskutujemy?

i już jest miechrane bo to akurat napisalem ja

Dodano po 1 minutach:
peter_r pisze:No tak to tak jak Zaiks nam mówi - płać za słuchanie mp3 na imprezie masowej
tak jak piszesz ZAIKS nie artysta

Płoć
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Płoć »

Uffff, daro, inne poglądy. Już nudno zaczynało się robić:) Ja bym temu gościowi uwierzył...., ale za duzo ludzi, dla któych autorytet jest najważniejszy tuż po zyciu na stanowiskach z tytułami, co na prawodawstwie zjedli zęby mówia, że jednak wolność jest zagrożona. Chociażby prawnik z mojego miasta,który zajmuje się właśnie prawami dotyczącymi praw podstawowych a o ACTA słyszał od dawna i ją analizował.

Tacy ludzie jak on, czy tamcy ludzie niewiele wiedzą o prawie pewnie. Co innego jak wychodzi sędzia, gość co jest prawnikiem i tyko zajmuje się tego typu prawem i tym podobni ludzie. Jak idziesz do lekarza to mu ufasz, ze dobrze Ciebie leczy(a przynjamniej dobrze by było jakbyś miała zaufanie do swojego lekarza). Podobnie mam z prawnikami, stowarzyszeniami, sędziami, któzy się zajmują głównie tym.

Jak mi mówi Premier, że moja wolnośc nie jest zagrożona, a prawnik, masa stowarzyszeń i inni mówią, że jednak tak to komu mam wierzyć?

Pozdrawiam:)

Cadermo

Czarny i chyba nierealny scenariusz jednego z użytkowników innego forum :
http://www.paranormalne.pl/topic/29733- ... -ich-plan/

raptorcom
Stały bywalec
Stały bywalec

Płoć pisze:Jak idziesz do lekarza to mu ufasz, ze dobrze Ciebie leczy(a przynjamniej dobrze by było jakbyś miała zaufanie do swojego lekarza).

mnie tez leczono walono zastrzyki kasy szlo mnóstwo i9 bez potrzeby bo nie powinno się mnie leczyć tylko nastawić bark nie każdy ma jednak szczęście trafić na fachowca a pseudo lekarze maja z nas dojne krowy

Awatar użytkownika
Robert B
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Robert B »

mnie to bardziej martwi, ze nie wspomina sie w ogole o tej czesci mowiacej o podrobkach i o metodach walki z nimi.....dojdzie do tego ze policja bedzie w spodnie zagladac czy majtki sa oryginalne :(
"jutro to dziś - tyle że jutro" - S. Mrożek

ODPOWIEDZ