"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein
Cadermo pisze:To motto odnosi się raczej do dążenia do celu i nie zrażania się porażkami
w pewnym momencie swojego życia trafisz na mur i bez kasy go nie przeskoczysz ja też byłem młody i odważny teraz mam rodzinę dzieci i zbyt wiele do stracenia by fikać ale takie są prawa młodości walcz o swoje póki nie masz nic do stracenia
No tak to tak jak Zaiks nam mówi - płać za słuchanie mp3 na imprezie masowej
Biblioteka to dla mnie prawe przeżytek, książka? ebook poza kilkoma wyjątkami.
I tak ludzi doją zmieniając co roku podstawę programu nauczania. "Anty-ksero"
Uffff, daro, inne poglądy. Już nudno zaczynało się robić:) Ja bym temu gościowi uwierzył...., ale za duzo ludzi, dla któych autorytet jest najważniejszy tuż po zyciu na stanowiskach z tytułami, co na prawodawstwie zjedli zęby mówia, że jednak wolność jest zagrożona. Chociażby prawnik z mojego miasta,który zajmuje się właśnie prawami dotyczącymi praw podstawowych a o ACTA słyszał od dawna i ją analizował.
Tacy ludzie jak on, czy tamcy ludzie niewiele wiedzą o prawie pewnie. Co innego jak wychodzi sędzia, gość co jest prawnikiem i tyko zajmuje się tego typu prawem i tym podobni ludzie. Jak idziesz do lekarza to mu ufasz, ze dobrze Ciebie leczy(a przynjamniej dobrze by było jakbyś miała zaufanie do swojego lekarza). Podobnie mam z prawnikami, stowarzyszeniami, sędziami, któzy się zajmują głównie tym.
Jak mi mówi Premier, że moja wolnośc nie jest zagrożona, a prawnik, masa stowarzyszeń i inni mówią, że jednak tak to komu mam wierzyć?
Płoć pisze:Jak idziesz do lekarza to mu ufasz, ze dobrze Ciebie leczy(a przynjamniej dobrze by było jakbyś miała zaufanie do swojego lekarza).
mnie tez leczono walono zastrzyki kasy szlo mnóstwo i9 bez potrzeby bo nie powinno się mnie leczyć tylko nastawić bark nie każdy ma jednak szczęście trafić na fachowca a pseudo lekarze maja z nas dojne krowy
mnie to bardziej martwi, ze nie wspomina sie w ogole o tej czesci mowiacej o podrobkach i o metodach walki z nimi.....dojdzie do tego ze policja bedzie w spodnie zagladac czy majtki sa oryginalne