Droga Susła
- Good Will Hunting
- Pasjonat
Przez ostatnie kilka dni dość intensywnie myślałem o sposobie piramidowania o który chciałbym wzbogacić strategię gry na trzecie odbicie od LT. Dzisiaj chyba wymyśliłem i przeliczyłem wszystko. Do wprowadzenia go w życie będę potrzebował pomocy programisty jednak ewentualny wynik naszej pracy pozwoli zmaksymalizować zyski z każdego trade'u o niemal 80% przy zachowaniu początkowego - niskiego ryzyka straty 5-6 pipsów.
Konkludując: ryzyko to samo, SL i TP ten sam, a ewentualne zyski znacznie wyższe. Zapowiada się nieźle.
Konkludując: ryzyko to samo, SL i TP ten sam, a ewentualne zyski znacznie wyższe. Zapowiada się nieźle.
Wolałbym umrzeć niż przegrać.
Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.
zamierzasz przejść na automat ? Szkoda że puki co nie znam MQL4 ale pewnie jakiś programista się znajdzie
Obecnie to ja sobie nie ufam co dopiero zlecać pracę EA
wydaje mi się że to nie to samo co osobiste strzały
tak na początek. Powodzenia życzę 

“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates
- Good Will Hunting
- Pasjonat
Nie tyle przejść na automat co wspomagać się automatem w ustawianiu zleceń. Wejścia, SL-a i TP nadal będę pilnował samodzielnie w myśl zasady że Konrad T. to najlepszy robot giełdowy jakiego mogę mieć
Mógłbym oczywiście robić wszystko ręcznie ale w przypadku ekstremalnie szybkich ruchów mógłbym nie zdążyć wklepać konkretnych zleceń poza tym co tu dużo mówić jestem dość leniwy i wolałbym żeby zleceniami oczekującym i przestawianiem SL-a zajął się automat.
Programistów się kilku znalazło więc myślę że nie będzie problemu z zautomatyzowaniem mojego pomysłu. Czekam jeszcze na to co mi na niego powie Mateusz ponieważ nie chciałbym kogoś obarczyć pracą która może nie dać żadnego wymiernego efektu. Zobaczymy

Mógłbym oczywiście robić wszystko ręcznie ale w przypadku ekstremalnie szybkich ruchów mógłbym nie zdążyć wklepać konkretnych zleceń poza tym co tu dużo mówić jestem dość leniwy i wolałbym żeby zleceniami oczekującym i przestawianiem SL-a zajął się automat.
Programistów się kilku znalazło więc myślę że nie będzie problemu z zautomatyzowaniem mojego pomysłu. Czekam jeszcze na to co mi na niego powie Mateusz ponieważ nie chciałbym kogoś obarczyć pracą która może nie dać żadnego wymiernego efektu. Zobaczymy

To super
znalazłem na forum kurs MQL4 już zdarty pewnie w niedalekiej przyszłości się tym zainteresuję. Bo faktycznie Ciekawe rzeczy można zrobić choć by graficzne zawieranie zleceń, przestawianie SL itp. A Mateusze to z reguły fajne goście są
wiem po sobie.
Pzdr. Mateusz

Pzdr. Mateusz
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
- Good Will Hunting
- Pasjonat
Mam! A przynajmniej wydaje mi się że mam. Jakkolwiek nie zaszkodzi spróbować. Chwilowo postanowiłem zawiesić działalność "fabryk snów" na rzecz najnowszego pomysłu, który postanowiłem przetestować i monitorować jego wyniki głównie przy pomocy myfxbooka. Roboczo będzie nazywał się "tadeusz norek" i jeśli sprawdzi się przez najbliższe kilka tygodni to zacznę wspomagać się nim na realu.
Póki co od poniedziałku jego poczynania wszyscy zainteresowani będą mogli śledzić za pośrednictwem MYFXBOOKA:
TUTAJ
Jako że w myfxbooku wszystkie informację są odkryte nie będę podawał hasła inwestora. Myślę że nie ma takiego sensu. Pierwsze wejścia prawdopodobnie już dzisiaj w nocy / nad ranem
Póki co od poniedziałku jego poczynania wszyscy zainteresowani będą mogli śledzić za pośrednictwem MYFXBOOKA:
TUTAJ
Jako że w myfxbooku wszystkie informację są odkryte nie będę podawał hasła inwestora. Myślę że nie ma takiego sensu. Pierwsze wejścia prawdopodobnie już dzisiaj w nocy / nad ranem

- Good Will Hunting
- Pasjonat
- Good Will Hunting
- Pasjonat
Tadzik otworzył swoje pierwsze pozycje. Wszystkie są do wglądu na myfxbooku: http://www.myfxbook.com/members/konradt ... rek/230177
A jutro oczywiście powrót do LT
A jutro oczywiście powrót do LT