Droga Susła
No to jest piękneInk. pisze:Wiem, zaraz dane, że zawsze dane są o z góry wiadomych godzinach i i tak cena podczas danych zawsze jest albo na LT albo na sr
ah te przypadki

Jesteśmy już pod LT i w obszarze RES. Czekamy chyba teraz na godz. 16:00 albo może na jakąś agencję ratingową

W każdym bądź razie robi się gorąco i niebawem coś się stanie.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Dziwne przecież wykres sam w sobie wskazywał że TP to drugi dołek dla podwójnego dna (przykład z KABLA) dla traderów średnioterminowych,
tym bardziej że cena bardzo wolno spadała przez ostatni tydzień, duże prawdopodobieństwo było że będzie odbijać.
PS. No i dlatego nie gram z H1
Nie szkoda ci zysku wcześniejszego, mógłbyś mieć kolejny teraz
a tak to zablokowałeś bezsensownie kapitał.
tym bardziej że cena bardzo wolno spadała przez ostatni tydzień, duże prawdopodobieństwo było że będzie odbijać.
PS. No i dlatego nie gram z H1

Nie szkoda ci zysku wcześniejszego, mógłbyś mieć kolejny teraz
a tak to zablokowałeś bezsensownie kapitał.
Jeśli będziesz ciężko pracował nad swoim zajęciem, zarobisz na życie.
Jeśli będziesz ciężko pracował nad sobą, zarobisz fortunę. (Jim Rohn)
Jeśli będziesz ciężko pracował nad sobą, zarobisz fortunę. (Jim Rohn)
- Good Will Hunting
- Pasjonat
Jeszcze jakiś czas temu, kiedy zaczynałem prowadzić dziennik i pisałem głównie posty "do siebie", zastanawiałem się czy przyjdzie taki dzień kiedy wejdę i zobaczę "wow, ktoś coś pisze!". Naprawdę fajnie widzieć, że ktoś się tu udziela, wkleja analizy, setupy.. serdeczne dzięki wszystkim którzy napisali tutaj choć jednego posta
Ja dopiero wróciłem z uczelni. Przyjechałem punktualnie na 10:40, a do sali na egzamin wszedłem w ostatniej grupie około 18
. Niemniej opłacało się czekać.

Ja dopiero wróciłem z uczelni. Przyjechałem punktualnie na 10:40, a do sali na egzamin wszedłem w ostatniej grupie około 18

Wolałbym umrzeć niż przegrać.
Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.
Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.