PODSUMOWANIE TYGODNIA
Niby to tylko dwa dni ale rynek mi nie zaoszczędził nerwów

zamknąłem tylko pozycje zakończone na plusie bądź na zero przed weekendem ponieważ tak jak mówiłem nie lubie na weekend zostawać z otwartymi pozycjami chociaż nie raz coś zostawie ale w tym tygodniu nie jestem pewny rynku i weekend poświęce na poczytaniu o harmonii i przeanalizowaniu rynku
ZAMKNIĘTE POZYCJE W TYM TYGODNIU:
USD/CHF: -50pips
EUR/USD: +30pips
USD/CAD: +30pips
GBP/AUD: +7pips / zamknięte ze względu na strach ponieważ utworzył się na H1 gartley, przeanalizuje w weekend i zobacze czy wejde w to jeszcze raz.
OTWARTE POZYCJE NA WEEKEND:
NZD/USD: -47pips / została otwarta ze względu na stratę i czekam aż dojdzie do fibo 161,8%, tam moze sie dopiero odbić... liczyłem na wcześniejsze łapanie dołków ale jednak jeszcze jest niezdecydowane.
EUR/USD: -23pips / no tu jest problem niby mamy tą harmonie na H4 ale rynek jest niezdecydowany dzisiaj totalnie, poczekamy na poniedzialek co pokaże.
AUD/USD: -31pips / tu mi ciężko to przeanalizować, może ktoś doradzi? głębiej się zastanowie nad tym w weekend
Po zakmniętych pozycjach jesteśmy na
+17pips... mam nadzieje że reszta poprowadzi mnie do następnych plusowych pozycji i zmieni kierunek na odpowiedni

.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.