Admiral Markets - Wątek II
Wynika to z faktu, że w modelu STP (zlecenia market) nie masz rekwotowań a poślizgi cenowe i nie ma technicznej możliwości określenia poziomu "slippage". Zlecenie wchodzi po cenie jaką (teoretycznie?) zapewniają dostarczyciele płynności z którymi współpracuje broker. Nie piszę tu tylko AM ale ogólnie o STP z MT4.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Kiedy składasz zlecenie oczekujące to nie ma żadnej różnicy - może zostać zrealizowane z poślizgiem po innej cenie. Mówimy tu zaróno o pendingach jak i o SL czy TP (choć to akurat rzadko).
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
-
- Gaduła
zaznaczam na wstepie ze nie szukalem w tym watku podobnego problemu wiec prosze nie bic od razu (130 stron to troche duzo)
otworzylem u nich konto PRO a po zalogowaniu sie na rachunek przez MT4 pokazuje mi porwane wykresy z kwotowaniami 4cyfrowymi- czyli ja to widze jako standard, w oknie z wykresem tez nie ma ze jest to wykres PRO
czy ktos z was tak mial? wiecie o co chodzi?
otworzylem u nich konto PRO a po zalogowaniu sie na rachunek przez MT4 pokazuje mi porwane wykresy z kwotowaniami 4cyfrowymi- czyli ja to widze jako standard, w oknie z wykresem tez nie ma ze jest to wykres PRO
czy ktos z was tak mial? wiecie o co chodzi?