Chodzi o to, że forum tworzymy my i dla nas samych dlatego jedynie proszę (a nie zmuszamWirus pisze:A propos rozrastania... sprawdziłem dokładnie, wątek jest założony pod hasłem "Omawiamy platformę Ducascopy". Jeśli moje pytania nie mieszczą się w tym zakresie, to poproszę o sprecyzowanie tematu, bo już nic nie rozumiem

FAQ z najczęściej padającymi odpowiedziami jest już na naszej stronie. Nie da się odpowiedzieć absolutnie na wszystkie jakie mogą paść...Wirus pisze:Myślę, że najlepiej by było zebrać najistotniejsze wiadomości i założyć nowy wątek, typu FAQ, bez mozliwości umieszczania tam wypowiedzi.

Instrukcja PL u nas na stronie w dziale Download.stanley pisze:hmm a istnieje jakiś opis tej platformy najlepiej w języku pol?
I jak zauważyłeś - jest kłódka i można dowolnie "latać" po wykresie. Możesz też kliknąć lewym przyciskiem myszy na oś ceny z prawej strony, przytrzymać i ją zwężyć, co spowoduje, że zobaczysz co jest wyżej i niżej.
To masz opiasne m.in. w instrukcji. W skrócie - lewy górny rógstanley pisze:druga sprawa jak zobaczyć tu historie transakcji swoich ?

Platforma jak każda inna. Jaką byś nie włączył to musisz ją najpierw poznać i potestować, a od tego jest właśnie demo.stanley pisze:myślicie że ta platforma to dobry pomysł na początek do gry w realu?
Trailing Stop. Po otwarciu pozycji w zakładce Positionsstanley pisze:i czy można z poziomu platformy ustawić ze np na danej pozycji przy zysku poziom SL przesunie się o x pips?

Dodano po 1 minutach:
Widzę, że zainteresowanie platformą rośnie ze strony początkujących i pada sporo dość prostych pytań dlatego postaram się jeszcze rozbudować instrukcję i w przyszłym tygodniu zmontować jeszcze coś extra... Cierpliwości