Droga Susła
- Good Will Hunting
- Pasjonat
- Good Will Hunting
- Pasjonat
Nie, nie. To nie jest żaden mój wynik, tzn. jakby się uparł to tyle zrobiłem w ostatnie 3 dni które byłem na rynku. Chodzi mi bardziej o to że nie trzeba wcale robić masy pipsów żeby dobrze zarabiać. Rzucasz 10 lotów, robisz 200 pipsów i jesteś gościem. Tomek potwierdzi 

Wolałbym umrzeć niż przegrać.
Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.
- Good Will Hunting
- Pasjonat
No to najpierw zaczynasz od 1000 zł i 0.1 lota, a potem zwiększasz stawkę. Jak kilkaset razy pod rząd zrobisz te 200 pipsów i więcej / m-c to nawet 10 lotów nie sprawi że będziesz się denerwował swoim tradem. 3-4 lata i serio, 200 pipsów miesięcznie może wystarczyć by być bogatym człowiekiem
. 100 tys. na koncie i przy niskim stopie / dużym ograniu można śmiało próbować.
Zresztą 5-6 lotów przy zrobionych zaledwie 200 pipsach to już kupa forsy. Zajebisty ten forex

Zresztą 5-6 lotów przy zrobionych zaledwie 200 pipsach to już kupa forsy. Zajebisty ten forex

Jak dla mnie - super! Dziękuję ;-)
Chciałbym tylko uściślić moje rozumienie. Piszesz:
Chciałbym tylko uściślić moje rozumienie. Piszesz:
Na tym rysunku kąt x ma jakieś 30°; rozumiem więc, że wolisz grać przy łagodnym trendzie niż przy gwałtownych spadkach?Nasza linia trendu to przeciwprostokątna trójkąta prostokątnego. Jest ona tym lepsza im mniejszy jest kąt pomiędzy przeciwprostokątną, a przyprostokątną oznaczoną na rysunku jako "x".
Świece japońskie: http://forex-nawigator.biz/forum/swiece ... ml#p527248
Filmy: youtube.com/user/WirusFX
Forum: http://forex-nawigator.biz/forum/linki- ... ml#p520592
Filmy: youtube.com/user/WirusFX
Forum: http://forex-nawigator.biz/forum/linki- ... ml#p520592
Odnośnie LT radzę obserwować USDCAD tam jak zadziała to jest przeważnie porządne odbicie w ciągu kilku, kilkunastu sekund na 20 30 pips. Obserwuję tą parę od początku swojej gry czyli jakieś 6 miesięcy , jeśli nie ma reakcji cena lubi robić konsolę, albo przechodzi i to "widać". Tu pojawia się problem dla grających z palca, można nie zdążyć złapać tego 3 odbicia.
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/
- Good Will Hunting
- Pasjonat
Jest dokładnie tak jak napisał ridera. Im mniejszy kąt tym lepiej.
Brother, ja chętnie bym patrzył na więcej par walutowych niż EUR/USD jednak nie mam ku temu możliwości. Od października żyję w rozjazdach między dwoma miastami oddalonymi od siebie o ponad 200 km i nie bardzo mam fizyczną możliwość zorganizowania sobie stanowiska pracy takiego o jakim bym marzył. Co mam na myśli, nie bardzo mogę podpiąć sobie kilka monitorów i mieć jednocześnie podgląd na kilka par ponieważ nie wyobrażam sobie podróży z całym tym stelarzem. Zgodnie z Twoją radą będę jednak patrzył na inne pary i może uda się coś wymyślić
Jednocześnie zachęcam wszystkich, którzy grają w oparciu o LT na innych parach niż EUR/USD o wrzucanie swoich setupów. Mogą być bardzo ciekawe.
Brother, ja chętnie bym patrzył na więcej par walutowych niż EUR/USD jednak nie mam ku temu możliwości. Od października żyję w rozjazdach między dwoma miastami oddalonymi od siebie o ponad 200 km i nie bardzo mam fizyczną możliwość zorganizowania sobie stanowiska pracy takiego o jakim bym marzył. Co mam na myśli, nie bardzo mogę podpiąć sobie kilka monitorów i mieć jednocześnie podgląd na kilka par ponieważ nie wyobrażam sobie podróży z całym tym stelarzem. Zgodnie z Twoją radą będę jednak patrzył na inne pary i może uda się coś wymyślić

Jednocześnie zachęcam wszystkich, którzy grają w oparciu o LT na innych parach niż EUR/USD o wrzucanie swoich setupów. Mogą być bardzo ciekawe.
- Good Will Hunting
- Pasjonat