Droga Susła

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Cadermo

Nieprzeczytany post autor: Cadermo »

GWH ja powiem jedno :) To ,że Zicmar ma nie tak z głową to chyba już każdy wie . Czytałem wyrywkami ,bo spać mi się chce (śpie po 3-4 godziny w ciągu tygodnia ) ,ale jeśli Ci groził to spokojnie oddaj sprawę na policję. Ja sam niestety kiedyś groziłem komuś słownie i policja mu uwierzyła i "miałem lekki areszt",bo koleś wycofał oskarżenia na szczęście ,ale za groźby można iść siedzieć .

A tak poza tym :) Każdy normalny człowiek wie ,że z cudzych analiz nigdy się nie korzysta 8) Pozdrawiam i trzymaj się .

Awatar użytkownika
Good Will Hunting
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Good Will Hunting »

Nie no wiesz, to że ktoś tam napiszę do mnie na skypie i zacznie wyzywać od "pedałów" czy "młotków" to po mnie delikatnie mówiąc spływa. Nie będę tłukł się po sądach z człowiekiem, który ewidentnie ze swojej nienawiści do mnie odleciał gdzieś cholernie wysoko i nie zanosi się na to że w najbliższym czasie choć trochę "otrzeźwieje". Zbyszek to starszy Pan - nie wiem czy nie jest już w wieku emerytalnym zresztą, którego przez jak to mówią "wzgląd na siwe włosy" nie wypada mi obrażać i nazywać rzeczy po imieniu.

Prawda jest taka że niestety ostatnio dość regularnie dostaje od niego mniej lub bardziej agresywne czy napastliwe wiadomości. Teraz straszy że "włączy się do fry" i mnie zniszczy. Już nawet podobno nie zależy mu na szkoleniach. Cóż, jak już raz kiedyś pisałem - łatwo jest utonąć gdy się pluję ogniem. Wydaje mi się że Zbyszek właśnie utonął i naprawdę to chyba najwyższy czas by zostawić Titanica.
Wolałbym umrzeć niż przegrać.

Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.

Cadermo

Ja na Twoim miejscu bym dał sprawę do sądu ,bo jak mówisz to on Cie raczej "nachodzi" niż groźi .Tak czy siak to jest karalne :) A Ty byś miał spokój ,a to jedna z ważniejszych rzeczy na forexie ! Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Good Will Hunting
Pasjonat
Pasjonat

Ktoś taki jak Zicmar nie jest w stanie zakłócić mojego spokoju. Straciłem na niego trochę czasu, bo sama rozmowa trochę mi zajęła, ale cóż tam, było minęło! Pozdrawiam :wink:

Cadermo

GWH podrzucisz mi swój fxbook? :wink:

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

Masakra :) Słowo "odpłynął" świetnie ujeło to co sie ze zbyszkiem dzieje ;)

No i strasznie uczepił sie tego Chf :p trejd jak trejd, straty czasami muszą być tego się nie ominie.

Swoją drogą dziennik bardzo mi sie podoba bo chyba jeden z nielicznych gdzie trejdy są live, a co do zimcara i jego słów że ktoś przez te analizy mógł kase stracić powiem tylko jedno:
Każdy ma swój rozum i niestety granie i zajmowanie pozycji tylko i wyłącznie na postawie czyjegoś wejścia jest lekko mówiąc nieodpowiedzialne :p

Także powodzenia GWH w prowadzeniu dziennika :) mi się podoba :)

Awatar użytkownika
Good Will Hunting
Pasjonat
Pasjonat

Jasne, ale to jest myfxbook tylko odnoszący się do systemu siatek. Zrobiłem go na potrzeby dziennika, a kont do DT nie podpinałem.

http://myfxbook.com/members/konradt

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

Wiem, Ten system siatek jest właśnie taki nietypowy i przez to ciekawy :)

Awatar użytkownika
Good Will Hunting
Pasjonat
Pasjonat

To akurat odpisywałem riderze, on chciał myfxbooka zobaczyć :wink: . Dzięki Ink za dobre słowa. Myślę że nad Zbyszkiem nie ma co się "rozwodzić", cóż koń jaki jest każdy widzi. A jeśli ktoś gra moje analizy to i tak jest dziś dzięki nim na ogromnym plusie :wink:

Awatar użytkownika
Good Will Hunting
Pasjonat
Pasjonat

Posty z wiadomościami od Zbyszka powiszą 24h od godziny wrzucenia. Później zaraportuje je osobiście i poproszę o ich usunięcie. Przemyślałem sprawę i uznałem że szkoda mi tak fajnego dziennika na tak niefajnego Pana. W ciągu tych dwudziestu-czterech godzin każdy zainteresowany sprawą zdąży myślę wszystko przeczytać, a później nie będzie sensu trzymać takich głupot.

Zgodnie z tym co wczoraj napisałem te posty które mogłem zaedytować to zaedytowałem, a pozostałe zgłosiłem do usunięcia. Wszystkich odwiedzających dziennik proszę o nie poruszanie tematu Zbyszka. Nie chciałbym żeby mój dziennik stał się przyczyną jakiejś tragedii.

Pozdrawiam.

ODPOWIEDZ