kto przypilnował rano D1 jest GRUBO do przodu.
tylko gra z trendem.

bardzo dobra zagrywka.Stforex pisze:Good Will Hunting pisze:Zarobił ktoś coś na tym czy wszyscy BE?Ja miałem SL przy buy od linii trendu, szybkie odwrócenie pozycji i ładny profit. W sumie jestem jakieś +80% od rana na koncie sportowymbrother pisze:Lepiej zapytaj ile stracili, pewnie nie każdy ciął straty jak znam życie.
Wyobrażałem sobie to i jako S'ki (szkoda gadać)Archanioł pisze:maserati napisał:
Czasem też można ugrać coś grając przeciwnie 45 wejść = 248 pips Nie demo
Ale jeszcze mi wiszą pozycję
Liczyłeś ile byś zgarnął pipsów gdybyś zamiast longów otwarł 45 shortów?
Nie pochwaliłem się dlatego że staram się w temacie nie wrzucać zagrań "z historii". Gdybyś prześledził wątek widziałbyś że każdy trade o którym piszę jest zawierany dopiero po napisaniu posta lub w chwilę po napisaniu posta. Dziennik z założenia ma służyć do pokazywania wejść "live" i zabawy strategią nazywaną przez kolegę niżej "grą w siatkę", a nie chwalenia się wynikami zwykłego DT. Jeśli chcesz zobaczyć te zagrania to oczywiście mogę je tu wrzucić, to żaden problem ale od razu mówię - to nie jest cel tego dziennika.malsehen pisze:Tym się nie pochwaliłeś, przynajmniej ja nie zauważyłem. Może być rzucił jakis skalp z dzisiaj.Good Will Hunting pisze:I tak dzisiaj z samego wyniku na M1 "mozna żyć"
Nie wiem o tym ponieważ po trzecim odbiciu od narysowanej przeze mnie linii trendu usuwam ją z wykresu i rysuję nową po dwóch ostatnich szczytach / dołkach. Pytam czy ktoś to grał z czystej ciekawości ponieważ wiem - głównie ze swojej skrzynki odbiorczej, że na forum jest liczna grupa osób które patrzą na wykres podobnie i mogły brać to wejście. Byłem ciekaw jak rozegrały swoje pozycje. Chciałem się czegoś może nauczyć.mabe pisze:A dlaczego myślisz że miałby ktoś to grać, przecież to było 4 odbicie?
Wczoraj było 3 i wywaliło mocno w górę.
Kilka stron temu napisałem że do sesji będę się mniej udzielał na forum ponieważ teraz na pierwszym planie znalazła się nauka i zwykły DT. Po sesji możesz być pewien że wróci siatka i jakieś dłuższe analizy.Archanioł pisze:A w "siatkę" już tutaj nie gracie?
Coś takiego mi się rzuciło w oczy kilka stron temu ...