Droga Susła

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Tomek885
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Tomek885 »

zobaczcie sami.
kto przypilnował rano D1 jest GRUBO do przodu.
tylko gra z trendem.

Obrazek

Awatar użytkownika
Archanioł
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Archanioł »

A w "siatkę" już tutaj nie gracie?
Coś takiego mi się rzuciło w oczy kilka stron temu ...

Awatar użytkownika
Stforex
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Stforex »

Good Will Hunting pisze:Zarobił ktoś coś na tym czy wszyscy BE?
brother pisze:Lepiej zapytaj ile stracili, pewnie nie każdy ciął straty jak znam życie.
Ja miałem SL przy buy od linii trendu, szybkie odwrócenie pozycji i ładny profit. W sumie jestem jakieś +80% od rana na koncie sportowym ;)

Tomek885
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Tomek885 »

Stforex pisze:
Good Will Hunting pisze:Zarobił ktoś coś na tym czy wszyscy BE?
brother pisze:Lepiej zapytaj ile stracili, pewnie nie każdy ciął straty jak znam życie.
Ja miałem SL przy buy od linii trendu, szybkie odwrócenie pozycji i ładny profit. W sumie jestem jakieś +80% od rana na koncie sportowym ;)
bardzo dobra zagrywka.

Awatar użytkownika
Stforex
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Stforex »

Dziękuję... Sęk w tym, żeby zmiarkować siłę i potencjał ruchu. Powiem szczerze, że to co się teraz dzieje na dolarze jest dla mnie niepojęte. Wyszedłem na 1.2725, a dalej to już przeszło moje najśmielsze prognozy...

Awatar użytkownika
maserati
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: maserati »

Dziś zagrałem przeciw trendowi na szybki krótki skalp :wink:

Uwierzyłem w podciągnięcie jeszcze w południe do 1.2890 ale się nie udało...

Czasem też można ugrać coś grając przeciwnie :roll: 45 wejść = 248 pips Nie demo

Ale jeszcze mi wiszą pozycję :evil: ale spokojnie do 1.1600 by wytrzymało heh.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Improwizuje, gram na przypał, nie zastanawiam się... Zwykle podejmuję błędne decyzję. Gram już tak 10lat i nadal żyję.
http://www.forexfactory.com/maserati

Awatar użytkownika
Archanioł
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Archanioł »

maserati pisze:Czasem też można ugrać coś grając przeciwnie 45 wejść = 248 pips Nie demo

Ale jeszcze mi wiszą pozycję
Liczyłeś ile byś zgarnął pipsów gdybyś zamiast longów otwarł 45 shortów?

Awatar użytkownika
maserati
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: maserati »

Archanioł pisze:maserati napisał:
Czasem też można ugrać coś grając przeciwnie 45 wejść = 248 pips Nie demo

Ale jeszcze mi wiszą pozycję

Liczyłeś ile byś zgarnął pipsów gdybyś zamiast longów otwarł 45 shortów?
Wyobrażałem sobie to i jako S'ki (szkoda gadać) :? No ale na tym trejdowanie się nie kończy! Ważne, że małe co nieco powiększyło depozyt i ciągle w grze :wink:

NA pewno coś się jeszcze ugra nie raz bardziej trafnego!
Improwizuje, gram na przypał, nie zastanawiam się... Zwykle podejmuję błędne decyzję. Gram już tak 10lat i nadal żyję.
http://www.forexfactory.com/maserati

Awatar użytkownika
Good Will Hunting
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Good Will Hunting »

malsehen pisze:
Good Will Hunting pisze:I tak dzisiaj z samego wyniku na M1 "mozna żyć"
Tym się nie pochwaliłeś, przynajmniej ja nie zauważyłem. Może być rzucił jakis skalp z dzisiaj.
Nie pochwaliłem się dlatego że staram się w temacie nie wrzucać zagrań "z historii". Gdybyś prześledził wątek widziałbyś że każdy trade o którym piszę jest zawierany dopiero po napisaniu posta lub w chwilę po napisaniu posta. Dziennik z założenia ma służyć do pokazywania wejść "live" i zabawy strategią nazywaną przez kolegę niżej "grą w siatkę", a nie chwalenia się wynikami zwykłego DT. Jeśli chcesz zobaczyć te zagrania to oczywiście mogę je tu wrzucić, to żaden problem ale od razu mówię - to nie jest cel tego dziennika.
mabe pisze:A dlaczego myślisz że miałby ktoś to grać, przecież to było 4 odbicie?
Wczoraj było 3 i wywaliło mocno w górę.
Nie wiem o tym ponieważ po trzecim odbiciu od narysowanej przeze mnie linii trendu usuwam ją z wykresu i rysuję nową po dwóch ostatnich szczytach / dołkach. Pytam czy ktoś to grał z czystej ciekawości ponieważ wiem - głównie ze swojej skrzynki odbiorczej, że na forum jest liczna grupa osób które patrzą na wykres podobnie i mogły brać to wejście. Byłem ciekaw jak rozegrały swoje pozycje. Chciałem się czegoś może nauczyć.
Archanioł pisze:A w "siatkę" już tutaj nie gracie?
Coś takiego mi się rzuciło w oczy kilka stron temu ...
Kilka stron temu napisałem że do sesji będę się mniej udzielał na forum ponieważ teraz na pierwszym planie znalazła się nauka i zwykły DT. Po sesji możesz być pewien że wróci siatka i jakieś dłuższe analizy.

Mam nadzieję że nie pominąłem żadnego pytania. Jeśli jednak coś przeoczyłem to proszę piszcie. Na pewno odpowiem.

Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 14 sty 2012, 12:50 przez Good Will Hunting, łącznie zmieniany 2 razy.
Wolałbym umrzeć niż przegrać.

Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.

Awatar użytkownika
Good Will Hunting
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Good Will Hunting »

Posty z wiadomościami od Zbyszka powiszą 24h od godziny wrzucenia. Później zaraportuje je osobiście i poproszę o ich usunięcie. Przemyślałem sprawę i uznałem że szkoda mi tak fajnego dziennika na tak niefajnego Pana. W ciągu tych dwudziestu-czterech godzin każdy zainteresowany sprawą zdąży myślę wszystko przeczytać, a później nie będzie sensu trzymać takich głupot.
Wolałbym umrzeć niż przegrać.

Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.

ODPOWIEDZ