im prościej tym czytelniej i łatwiej.Mighty Baz pisze:jeszcze krótkie info. Pytacie mnie na GG czy to czy siamto. na szybko wyjaśniam:
Nie korzystam z żadnych formacji geometrycznych, harmonicznych, GMMA, PA , czy jakkolwiek nie wykorzystuje również pinbarów, lamp cugana i innych równie egotycznych rzeczy do analizy.
u Mighty BAZ'a - bistro caffe - nie tylko o dobrej kawie
- Mighty Baz
- Pasjonat
dokładnie: jedna para = jeden wykres = jeden wskaźnik = jedno fiboMr.T pisze:im prościej tym czytelniej i łatwiej.Mighty Baz pisze:jeszcze krótkie info. Pytacie mnie na GG czy to czy siamto. na szybko wyjaśniam:
Nie korzystam z żadnych formacji geometrycznych, harmonicznych, GMMA, PA , czy jakkolwiek nie wykorzystuje również pinbarów, lamp cugana i innych równie egotycznych rzeczy do analizy.
DAYTRADER
powodzenia, kilometrow pips wam zycze
- Mighty Baz
- Pasjonat
- Mighty Baz
- Pasjonat
gdzieś czytałem ze gra tego typu idealnie pasuje do mentalności Japończyków, i oni wymyślili taka analitykę. Nie znam sie na tym, takze nie czuje się na silach by zaprzeczać czy potwierdzać.Mr.T pisze:cena w postaci słupków lub świec i tyle,ale odczytanie tego to już inna sprawa-poudzielam sie dziś bo mam dobry humormarsd pisze:To jaki to wskaźnik ? Pewnie coś pospolitego?
DAYTRADER
pawel2907 pisze:
no nic - trzeba sie rozejrzec za kolejnymi setupami i ciagnac ten forexowy wózek jak sie w niego zaprzęgło hehe
na NZD USD M15 ciekawy setup na spadki który pojawił się w miejscu S/R z H4
poszło, wyrwałem z tego +23
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Miej nadzieję na najlepsze, ale zawsze bądź gotów na najgorsze.
Idea tego wątku jest taka żeby był lepszy niż temat DT.mack pisze:ładnie:) chociaż może być mocniejszy ruch imvho.pawel2907 pisze:pawel2907 pisze:
na NZD USD M15 ciekawy setup na spadki który pojawił się w miejscu S/R z H4
poszło, wyrwałem z tego +23
Więc drodzy Panowie, jak już piszemy prognozy na ruchy danego waloru to popierajmy to jakimiś dowodami, screenami itd...
Tak jak napisał Mighty Baz, nie bawmy się w jasnowidzów.