im prościej tym czytelniej i łatwiej.Mighty Baz pisze:jeszcze krótkie info. Pytacie mnie na GG czy to czy siamto. na szybko wyjaśniam:
Nie korzystam z żadnych formacji geometrycznych, harmonicznych, GMMA, PA , czy jakkolwiek nie wykorzystuje również pinbarów, lamp cugana i innych równie egotycznych rzeczy do analizy.
u Mighty BAZ'a - bistro caffe - nie tylko o dobrej kawie
-
Mr.T
- Mighty Baz
- Pasjonat

dokładnie: jedna para = jeden wykres = jeden wskaźnik = jedno fiboMr.T pisze:im prościej tym czytelniej i łatwiej.Mighty Baz pisze:jeszcze krótkie info. Pytacie mnie na GG czy to czy siamto. na szybko wyjaśniam:
Nie korzystam z żadnych formacji geometrycznych, harmonicznych, GMMA, PA , czy jakkolwiek nie wykorzystuje również pinbarów, lamp cugana i innych równie egotycznych rzeczy do analizy.
DAYTRADER
powodzenia, kilometrow pips wam zycze
- Mighty Baz
- Pasjonat

-
Mr.T
- Mighty Baz
- Pasjonat

gdzieś czytałem ze gra tego typu idealnie pasuje do mentalności Japończyków, i oni wymyślili taka analitykę. Nie znam sie na tym, takze nie czuje się na silach by zaprzeczać czy potwierdzać.Mr.T pisze:cena w postaci słupków lub świec i tyle,ale odczytanie tego to już inna sprawa-poudzielam sie dziś bo mam dobry humormarsd pisze:To jaki to wskaźnik ? Pewnie coś pospolitego?
DAYTRADER
pawel2907 pisze:
no nic - trzeba sie rozejrzec za kolejnymi setupami i ciagnac ten forexowy wózek jak sie w niego zaprzęgło hehe
na NZD USD M15 ciekawy setup na spadki który pojawił się w miejscu S/R z H4
poszło, wyrwałem z tego +23
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Miej nadzieję na najlepsze, ale zawsze bądź gotów na najgorsze.
-
Vindykator
Idea tego wątku jest taka żeby był lepszy niż temat DT.mack pisze:ładnie:) chociaż może być mocniejszy ruch imvho.pawel2907 pisze:pawel2907 pisze:
na NZD USD M15 ciekawy setup na spadki który pojawił się w miejscu S/R z H4
poszło, wyrwałem z tego +23
Więc drodzy Panowie, jak już piszemy prognozy na ruchy danego waloru to popierajmy to jakimiś dowodami, screenami itd...
Tak jak napisał Mighty Baz, nie bawmy się w jasnowidzów.