Wszystkie pytania dozwolone-Dla początkujących Forexowców

Miejsce, gdzie początkujący mogą zadawać nawet najbardziej dziwne pytania.
Awatar użytkownika
Patyk89
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Patyk89 »

Aha, czyli jeżeli chce podzielić sobie dzień np na 4 partie po 6h, to muszę 4 razy odpalić ten wskaźnik w MT4?

Cadermo

Nieprzeczytany post autor: Cadermo »

Wchodzisz w właściwości tego wskaźnika w panelu nawigatora ,następnie w "wpisz parametry" i tam masz 3 linijki z żółtą ikonką. Pierwsza dotyczy tego kiedy chcesz by dany box się otwieraj ,drugi i trzecia kiedy zamykał.Wpisujesz tam godziny. Pozdrawiam

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Aha, czyli jeżeli chce podzielić sobie dzień np na 4 partie po 6h, to muszę 4 razy odpalić ten wskaźnik w MT4?
Nie pamiętam czy ma opcję zaznaczania wielu pól w standardzie ale wydaje mi się, że nie i wtedy trzeba zrobić tak jak napisałem.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
Patyk89
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Patyk89 »

Bawie się chwilę i nie idzie.

Aby móc go 4krotnie odpalić w mt4 muszę go 4 razy wrzucić do katalogu ze wskaźnikami?

Póki co, próby kilkukrotnego odpalenia tego wskaźnika kończą na tym, że każde kolejne odpalenie i wpisanie danych zastępuje stare dane.

W tych 3 okienkach też mogę wpisać tylko kiedy ma się zaczynać a kiedy kończyć jeden kwadrat, nie mam miejsca na stworzenie 4 kwadratów...
Czy ja czegoś nie kminie?

ae5220
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: ae5220 »

Witam!
Czy i gdzie moge znależć informacje o zleceniach kupna i sprzedaży dla określonych par walutowych ? Np. Że na danym pozomie cenowym stoi zlecenie kupna lub sprzedaży ?
Jestem za przyjęciem euro - przyjmę każdą ilość

Awatar użytkownika
Good Will Hunting
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Good Will Hunting »

Przepraszam czyje zlecenie kupna lub sprzedaży? Twoje czy cudze. Cudze to możesz zobaczyć chyba tylko patrząc przez ramię traderowi który siedzi obok jeśli takiego masz :wink: . Innej metody sprawdzania tego gdzie są cudze zlecenia niestety nie ma. A szkoda, to byłby grall.
Wolałbym umrzeć niż przegrać.

Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.

ae5220
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: ae5220 »

Czyli chcialem być zbyt sprytny :) ale dzieku za odpowiedż już wiem
Jestem za przyjęciem euro - przyjmę każdą ilość

Awatar użytkownika
Pablo90
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Pablo90 »

Good Will Hunting pisze: Cudze to możesz zobaczyć chyba tylko patrząc przez ramię traderowi który siedzi obok jeśli takiego masz
Oczywiście to co piszesz to totalne bzdury. U brokerów ECN jest dostęp do tzw. Market Depth, lub Level II. Są to tabele w których przedstawione są zlecenia kupna i sprzedaży u danego brokera. Jeżeli zaczniesz grać w realu u poważnych brokerów to z pewnością docenisz to narzędzie.

Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: brother »

Pablo90 pisze:Jeżeli zaczniesz grać w realu u poważnych brokerów to z pewnością docenisz to narzędzie.
Ale pewnie trochę fałszywek w arkuszu też jest i bez doświadczenia się nie obędzie, tak czy inaczej na pewno pomaga doświadczonym graczom.
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/

Awatar użytkownika
Wirus
Zbanowany
Zbanowany

Nieprzeczytany post autor: Wirus »

No właśnie, możecie wytłumaczyć, jak zrobić z tego najlepszy użytek?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

ODPOWIEDZ