Zarabianie na forex pod ścisłą kontrolą MyFxBook-konto real

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Stforex
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Stforex »

Jeśli mogę wtrącić swoje dwa grosze, to wejścia uważam za kapitalne, ale TP wydają mi się zbyt optymistyczne.

Nowisz
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Nowisz »

Stforex pisze:Jeśli mogę wtrącić swoje dwa grosze, to wejścia uważam za kapitalne, ale TP wydają mi się zbyt optymistyczne.
TP ma wynikać z założeń systemu optymizm nie ma tu nic do rzeczy :) . A czy założenia są poprawne to czas pokaże.

Awatar użytkownika
Stforex
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Stforex »

Uch, no to był taki skrót myślowy, że trochę za daleko. Tak patrzę, że przynajmniej dwa ponad potencjalnymi oporami, co znacznie zmniejsza szansę na ich dosięgnięcie. To tylko taka uwaga, co zechce zrobić z nią Sgorn, to już jego decyzja.

Pozdrawiam :)

Awatar użytkownika
sgorn
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: sgorn »

witam, dzis jeden SL. nudny okres. pzdr
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.

Ketteo
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Ketteo »

Witam.

Super narzędzie to Myfxboox. Wrzucaj screeny tam ! Tak mi się to spodobało ,że sam zacznę bo moja biblioteczka wejśc ma już ładne pare mega i nie jest wygodnie ją przeglądać.

Bardzo mi się podoba ,że jest ktoś kto zaczyna grać kontrariańsko i liczy na złapanie ceny u początku. Patrze na te ss`y i widać ,że masz wyczucie gdzie taki zwrot może nastąpić. POWODZENAIA! Jednocześnie będe tu zaglądał i może jak zobaczę więcej wejść to coś doradzę bo sam uwielbiam taką metodykę handlu ;p
Jestem optymistą. Bycie kimkolwiek innym, zapewne nic nie daje.

Awatar użytkownika
sgorn
Pasjonat
Pasjonat

Ketteo pisze:Witam.

Super narzędzie to Myfxboox. Wrzucaj screeny tam ! Tak mi się to spodobało ,że sam zacznę bo moja biblioteczka wejśc ma już ładne pare mega i nie jest wygodnie ją przeglądać.

Bardzo mi się podoba ,że jest ktoś kto zaczyna grać kontrariańsko i liczy na złapanie ceny u początku. Patrze na te ss`y i widać ,że masz wyczucie gdzie taki zwrot może nastąpić. POWODZENAIA! Jednocześnie będe tu zaglądał i może jak zobaczę więcej wejść to coś doradzę bo sam uwielbiam taką metodykę handlu ;p
dzieki Ketteo ;) zapraszam oczywiscie do zagladania i do dyskusji ;)
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.

Awatar użytkownika
sgorn
Pasjonat
Pasjonat

Witam, chwilowo zawieszam ten eksperyment, musze skupic sie na troche innych czynnosciach ;) obiecuje ze niebaweem wracam ;)
pozdrawiam

ODPOWIEDZ