Zarabianie na forex pod ścisłą kontrolą MyFxBook-konto real

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
sgorn
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: sgorn »

wng pisze:powodzenia przy okazji Smile
dzieki , zaraz pokombinuje ;)
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.

Awatar użytkownika
TeXs
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: TeXs »

powodzenia Sebastian :)

Awatar użytkownika
sgorn
Pasjonat
Pasjonat

TeXs pisze:powodzenia Sebastian :)
dzieki TeXs ;)
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.

Awatar użytkownika
TeXs
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: TeXs »

Sebastian

a może mógłbyś dodatkowo podpinać swoje scr. na myfxbook'u
w tej części gdzie jest historia, byłbym zobowiązany (fajnie się je analizuje)

naturalnie zapraszam na browar (tym bardziej, że mieszkamy w tym samym mieście a jeszcze nie było okazji się spotkać) :)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
sgorn
Pasjonat
Pasjonat

Witam, dzis zaliczone 3x SL. opisy na myfxbook ze screenami. ;) jestem przygotowany na takie serie :)

Awatar użytkownika
sgorn
Pasjonat
Pasjonat

TeXs pisze: a może mógłbyś dodatkowo podpinać swoje scr. na myfxbook'u
w tej części gdzie jest historia, byłbym zobowiązany (fajnie się je analizuje)
Witaj, nawet nie wiedzialem ze jest taka opcja :) juz zrobione. tak bede zamieszczal screeny ;)
TeXs pisze:naturalnie zapraszam na browar (tym bardziej, że mieszkamy w tym samym mieście a jeszcze nie było okazji się spotkać) Smile
dzieki TeXs ;) mysle ze to dobry pomysl :)

malsehen
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: malsehen »

W takim razie gdzie można oglądać screeny ? Są gdzieś na myfxbook ?

Awatar użytkownika
sgorn
Pasjonat
Pasjonat

malsehen pisze:W takim razie gdzie można oglądać screeny ? Są gdzieś na myfxbook ?
sekcja---historia-- i po prawej strone przy kazdej transakcji jest opcja komentarza

Janus
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Janus »

sgorn pisze:
Stforex pisze:Czy przed ustawieniem BE grałeś z 7-8 punktowym SL?
SL ustawiam 1 pips ponizej/powyzej lokalnego ekstremum. teraz ustawilem na BE ale od poniedzialku w ramach tego eksperymentu nie ustawiam na BE. chyba ze doswiadcze DD min 25 % to zaczne ;)
Stforex pisze:Z analizy Twojego MM wynika, że na kolejnych stopniach możesz zwiększać pozycję, ale możesz też zwiększać SL/TP, żeby zachować RR. Jesteś zdecydowany używać tylko jednej z tych opcji?
dobrze kombinujesz ;) tak jestem zdecydowany uzywac tylko jednej opcji gdyz rozszerzanie SL spowoduje ze spadnie mi RR a zalezy mi na lapaniu sporych ruchow.wiem ze rzadko beda wpadac ale wlasnie o to chodzi
Stforex pisze:Mogę spytać, u którego ECN'a grasz?
mam konto w interactive brokers a o dukasie tez mysle, tam napewno zaloze, pogadaj z raposo, kopalnia wiedzy jesli chodzi o dukasa ;)
Też myślę o IB. Jak ich oceniasz? Czytałem że to niezbyt przyjazna platforma do grania (w sensie, że skomplikowana). Czy nie ma problemu z łączem w ciągu dnia? Czy wykupiłes może u nich serwis informacyjny Reuters? Sorry, że trochę nie na temat ale chciałbym sie dowiedzieć od doświadczonego gracza.

Awatar użytkownika
sgorn
Pasjonat
Pasjonat

Też myślę o IB. Jak ich oceniasz? Czytałem że to niezbyt przyjazna platforma do grania (w sensie, że skomplikowana). Czy nie ma problemu z łączem w ciągu dnia? Czy wykupiłes może u nich serwis informacyjny Reuters? Sorry, że trochę nie na temat ale chciałbym sie dowiedzieć od doświadczonego gracza.
witaj , powiem Ci ze to kwestia przestawienia sie. tak jak np Jforex czy Currenex, poinstalowalem te platformy i sobie pykalem ale na poczatku bylo troche dziwnie.:) IB do ogarniecia, poza tym mozesz robi podglad na MT4 u innego broka a tam deydowac co i jak. nie mam reutersa. nie zauwazylem problemow z łacznascia.
sebastian

ODPOWIEDZ