VinciPro - jazda po bandzie na 10 sekundach
- Good Will Hunting
- Pasjonat
Przeciwnie kolego Cyb. My, w przeciwieństwie do Ciebie, nie zakładamy że Vinci ustawił "historię" w mt4 na dany dzień. Oczywiście istnieje taka ewentualność jednak branie jej jako pewnik to trochę tak jakby zamiast zakładać najbardziej prawdopodobny wariant przyjmować ten prawdopodobny najmniej.
Prosty przykład - kiedy kierowca potrąci samochodem pieszego raczej nikt nie zakłada, że to pieszy na środku ulicy grał w klasy. Choć oczywiście jest to w jakimś tam stopniu prawdopodobne.
Prosty przykład - kiedy kierowca potrąci samochodem pieszego raczej nikt nie zakłada, że to pieszy na środku ulicy grał w klasy. Choć oczywiście jest to w jakimś tam stopniu prawdopodobne.
Wolałbym umrzeć niż przegrać.
Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.
- Good Will Hunting
- Pasjonat
Nie pokazuj pełnej wpłaty jeśli boisz się np. zostać porwany dla okupu. Pokaż po prostu pierwszą liczbę, która nie jest zerem. Dla nas to żadna różnica czy po tej przykładowej jedynce będzie sześć zer czy tylko dwa. I tak nie pokażesz nam nic więcej niż do tej pory pokazałeś, bo nie poznamy depozytu a tak przynajmniej nie wyjdziesz na kłamce. Myślę że warto.
Ostatnio zmieniony 22 gru 2011, 23:33 przez Good Will Hunting, łącznie zmieniany 1 raz.
Ale nie możesz też zakładać jako pewnik że nie ma ustawionego jakiegoś okresu.Good Will Hunting pisze:Przeciwnie kolego Cyb. My, w przeciwieństwie do Ciebie, nie zakładamy że Vinci ustawił "historię" w mt4 na dany dzień. Oczywiście istnieje taka ewentualność jednak branie jej jako pewnik to trochę tak jakby zamiast zakładać najbardziej prawdopodobny wariant przyjmować ten prawdopodobny najmniej.
Mi to w sumie zwisa czy on gra na demo czy na real, wypowiadam się jedynie w kwestii technicznej mt4.
Jak używałem mt4 to przeważnie też miałem ustawioną historię na jakiś tam okres. Raczej nigdy nie było to ustawione na max.
A najprościej zweryfikować konto po tickecie transakcji. Nigdy nie wiem po co ludzie to zamazują...
- Good Will Hunting
- Pasjonat
Cyb, ok, ok.
ridera, oj po Twoich wpisach wnioskuję, że kiepski z Ciebie trader... Tak płomiennie obiecałeś, że tu nigdy posta nie napiszesz, a ostatnio jesteś jednym z najczynniejszych dyskutantów... Zasady przede wszystkim
Good Will Hunting, daruj sobie prawnicze wywody, historia była ustawiona na dzień dzisiejszy, bo jaki jest sens podawania statementu z tygodnia czy iluś tam dni w podsumowaniu dziennym? Przypominam, że to wciąż mój dziennik więc nie życzę sobie tu Twoich wypocin, z miejsca dziękuję
Pozdrawiam
ridera, oj po Twoich wpisach wnioskuję, że kiepski z Ciebie trader... Tak płomiennie obiecałeś, że tu nigdy posta nie napiszesz, a ostatnio jesteś jednym z najczynniejszych dyskutantów... Zasady przede wszystkim

Good Will Hunting, daruj sobie prawnicze wywody, historia była ustawiona na dzień dzisiejszy, bo jaki jest sens podawania statementu z tygodnia czy iluś tam dni w podsumowaniu dziennym? Przypominam, że to wciąż mój dziennik więc nie życzę sobie tu Twoich wypocin, z miejsca dziękuję
Pozdrawiam
Uniwersytet Spekulacji - szkolenia GPW i FX
Vinci wnioskuj co chcesz
Ale udowodnisz nam w końcu ,że to real ? Bo ciągle wszystko zakrywasz tak jakbyś bał ,że się wyda . Po raz kolejny ignorujesz nasze prośby ,a szkoda szkoda !
Przypominasz mi trochę małe dzieci mówiące "to moje klocki i nie będziecie się nimi bawić ! "
Pokażesz nam chociaż tickety?
To nie piaskownica ,więc jeśli chcesz żebyśmy wszyscy traktowali Cię tutaj poważnie i na poziomie ,a nie jak rozpieszczonego dzieciaczka to udowodnij nam w końcu ,że się mylimy ! Bo w chwili obecnej to nic nie przemawia za tym by system max dawał jakieś profity ,o których non stop mówisz ...
Poza tym twoje obrażanie innych użytkowników ,w tym mnie powinno być dawno ukarane .Przepraszam bardzo ,ale to nie forum dla niewychowanych gówniarzy ,którzy w emocjach zaczynają obrażać innych.TROCHĘ KULTURY!

Przypominasz mi trochę małe dzieci mówiące "to moje klocki i nie będziecie się nimi bawić ! "
Pokażesz nam chociaż tickety?
To nie piaskownica ,więc jeśli chcesz żebyśmy wszyscy traktowali Cię tutaj poważnie i na poziomie ,a nie jak rozpieszczonego dzieciaczka to udowodnij nam w końcu ,że się mylimy ! Bo w chwili obecnej to nic nie przemawia za tym by system max dawał jakieś profity ,o których non stop mówisz ...
Poza tym twoje obrażanie innych użytkowników ,w tym mnie powinno być dawno ukarane .Przepraszam bardzo ,ale to nie forum dla niewychowanych gówniarzy ,którzy w emocjach zaczynają obrażać innych.TROCHĘ KULTURY!
- Good Will Hunting
- Pasjonat
Wybacz mi kolego moje prawnicze wypociny ale niestety nie istnieje ani na świecie, ani tym bardziej tu na forum takie prawo w myśl którego mógłbyś mi zabronić wypowiadać się w Twoim temacie. Dopóki nie łamię zasad przyjętych w regulaminie bądź zasad tzw. "netykiety" dopóty mam prawo tu pisać niezależnie od tego czy Ci się to podoba czy nie. Inna sprawa, że ewidentnie na rękę jest dla Ciebie "uciszenie" mnie ponieważ nie jestem anonimowym userem, którego posty się scrolluje. Tym bardziej że znam system max i wiem o czym mówię na tyle że nie jesteś w stanie mnie zbyć odpowiedziami "tak wynika z systemu" kiedy obaj wiemy że nie jest to prawda.Good Will Hunting, daruj sobie prawnicze wywody, historia była ustawiona na dzień dzisiejszy, bo jaki jest sens podawania statementu z tygodnia czy iluś tam dni w podsumowaniu dziennym? Przypominam, że to wciąż mój dziennik więc nie życzę sobie tu Twoich wypocin, z miejsca dziękuję
To raz. Dwa, że doskonale o tym wiem że tylko czekasz na mój post w stylu "już więcej nic tu nie napisze! baw się w ten cyrk dalej!" ponieważ będziesz miał wtedy spokój i będziesz mógł dalej spokojnie naganiać ludzi na szkolenia swoimi nijak niepotwierdzonymi (i coraz bardziej wątpliwymi) niestety wynikami. I nie oszukujmy się, sam daromanchester w dyskusji z zicmarem napisał jak to działa. Wszyscy zainteresowani tematem wiedzą że prowadzisz szkolenia i zarabiasz na tym pieniądze więc nie ma sensu traktować tego tematu inaczej niż w kategoriach reklamy. To dwa.
Trzy, że jestem niemal pewien że gdyby nie Cyb i jego post to byłbyś w ogromnych tarapatach, bo sam nigdy byś nie wpadł na to że można z całej sytuacji wybrnąć w ten sposób. Teraz trzymasz się tego wytłumaczenia ponieważ to dla Ciebie jedyna szansa żeby zachować twarz, ale nic się nie martw. Forum widzi i forum wie co się dzieje. Mogłeś wyjść z sytuacji obronną ręką pokazując chociażby połowę pierwszej cyfry w rubryce "wpłaty" lecz tego nie zrobiłeś. Czemu? Może miałeś taki kaprys, nie wiem jednak wątpię żeby którykolwiek użytkownik doszedł do takiego wniosku.
Pozdrawiam.
- Good Will Hunting
- Pasjonat
Jeśli nie chcesz pokazywać rubryki "wpłaty" to zawsze możesz tak jak mówił Cyb pokazać ticket. Jak wygląda "ticket" masz w załączniku.
Oczywiście chcielibyśmy zobaczyć tickety z tego samego okresu z którego wpłaty na Twoim koncie wynoszą 0.00.
Oczywiście chcielibyśmy zobaczyć tickety z tego samego okresu z którego wpłaty na Twoim koncie wynoszą 0.00.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.