VinciPro - jazda po bandzie na 10 sekundach

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Good Will Hunting
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Good Will Hunting »

Bez przesady kolego. Znam kilku traderów, którzy mają lepsze wyniki na kontach real, a jednak póki co jeszcze niczego nie sprzedali. Kto wie, może tylko dlatego nie ma ich jeszcze na liście Forbesa? :think:
odpowiem Ci za Vinci...bo pewnie mozna by sie duzo dowiedziec na jakie zasadzie sa zawierane transakcje.
Zgoda! W takim razie po co ta szopka i wklejanie jakichkolwiek średnich?
Prosiłbym o uzasadnienie ,dlaczego ten journal jest zwykłym journalem ,a nie formą reklamy . Miło będzie jak jakiś moderator oficjalnie przedstawi ,dlaczego ten dziennik nadal jest aktywny
Odpowiem Ci za moderatorów jeśli pozwolisz. Dziennik ten nadal jest aktywny ponieważ służy on doskonaleniu systemu i przede wszystkim dyscypliny.

Pozwolę sobie ponadto dodać że nie rozumiem dlaczego niemal wszystkie posty w temacie - za wyjątkiem tych napisanych przez auotra tematu zostały zgłoszone do moderacji celem prawdopodobnie pozbycia się ich. Uważam, że takie "nadawanie praw" autorowi journala odbywa się przy jednoczesnym pogwałcaniu praw innych użytkowników, którzy w danym journalu tylko się wypowiadają. Czym takie zachowanie różni się od cenzury? Szczerze mówiąc nie wiem, mam jednak nadzieję że jakiś mądry moderator zajrzy tutaj i pozostawi nasze posty w spokoju ponieważ: a) nie łamią one regulaminu forum oraz b) nie odbiegają od głównego wątku ponieważ traktują głównie o systemie prezentowanym tutaj i o samym journalu.
Wolałbym umrzeć niż przegrać.

Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

Do czasu skonsultowania pewnych spraw w gronie moderatorów - wątek zostanie zamknięty.

Proszę nie zgłaszać ( to prośba do userów ) ani nie usuwać ( to do modów ) żadnych postów.

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

Wątek zostaje w dziale journal. Zostaje zmieniony jedynie jego temat.
Informacja do Vinci - nagminne raportowanie postów zgodnych z regulaminem jest nie do przyjęcia.

To tyle z ustaleń moderatorskich.

Awatar użytkownika
Good Will Hunting
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Good Will Hunting »

Przepraszam za off-topic ale uważam że moderatorom należą się brawa za tę decyzję. Nie może być tak żeby z wątku wyrzucano każdy post, który nie odpowiada autorowi. No, to tyle chciałem, mam nadzieję że nie zakłóciłem tym zbyt bardzo tematu, koniec off topa.
Wolałbym umrzeć niż przegrać.

Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.

VinciPro
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: VinciPro »

Little Scalper pisze:czemu nie ducas
Czekam na otwarcie.
Uniwersytet Spekulacji - szkolenia GPW i FX

VinciPro
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: VinciPro »

Po raz kolejny zupełnie dobrowolnie tradowałem strategią Zicmara, miałem mało czasu, ale udało się złapać 26 pipsów.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Uniwersytet Spekulacji - szkolenia GPW i FX

Adamoski1980
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: Adamoski1980 »

Oczywiscie ze dobrowolnie. W koncu masz profit ze szkolen ( a raczej naganiania ). Wiec dziwne zeby byl tu przymus....

Przyznaj sie ze spamujecie conajmniej kilkanascie for dyskusyjnych....

Awatar użytkownika
Ciekawy
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Ciekawy »

VinciPro co to jest ten stat? no bo chyba nie powiesz, że to statement? grasz na demo i nie pokazujesz pełnego stata? boisz sie, że pieniądze ci ukradą z demo? :lol: czy wstyd, że chcesz uczyć innych samemu pykając na małych pozycjach na realu? łatwo pewnie samemu grać na "niczym" ucząc innych jak zarobić tym na życie ;)

ps. miałem już się powstrzymać no ale cóż i tak dłuuuugo się wstrzymywałem ;)

Awatar użytkownika
mandrejk
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: mandrejk »

Vinci , b.często wspominasz o braku czasu, sugerował bym Abyś cały Swój czas poświęcił na FX a spokojnie Będziesz w stanie utrzymać się z forexu, przy tych wynikach , które Robisz :wink:
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...

Awatar użytkownika
Stforex
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Stforex »

Ja naliczyłem 21 punktów.
Sell +13, Sell +12, Buy 0, Sell 0, Buy -4.

Dlaczego ukrywasz pole "profit" na demo?

ODPOWIEDZ