Probowal, wyniki sa obiecujace.....marcin26 pisze:panowie probowal ktos z was dodac do tego poziomy fibo np.vegas breakout
GMMA in Color
Przedstawiam kolejną tęczową akcję. Właśnie płaczę z jej powodu, bo pilnowałem w tym czasie kabla, zresztą z miernym wynikiem i przegapiłem swój tęczowy setup, po którym mógłbym spokojnie pójść spać. Dla tych, którzy chcą zobaczyć o czym mówię - zapodaję wykres. Myślałem, że Eju znowu będzie szmatą, ale dziś niejednemu dał zarobić 
Najpierw popatrzcie na M5. Widać tam zmianę trendu i oczekiwanie na SHORTA. Wejść szukam na M1, ale musi byś odpowiedni Price Action czyli lekkie wycofanie, co opisane jest zresztą na wykresie.
Dorzucę też templejta. Z wykresu zdjąłem tęczę, bo mi strasznie kompa zamula. Zostało to co ważne. Świeczki są "Asi", ale stosowanie ich nie ma dla sysa większego znaczenia. Dla mnie mają znaczenie psychologiczne - rzadziej zmieniają kolor niż zwykłe

Najpierw popatrzcie na M5. Widać tam zmianę trendu i oczekiwanie na SHORTA. Wejść szukam na M1, ale musi byś odpowiedni Price Action czyli lekkie wycofanie, co opisane jest zresztą na wykresie.
Dorzucę też templejta. Z wykresu zdjąłem tęczę, bo mi strasznie kompa zamula. Zostało to co ważne. Świeczki są "Asi", ale stosowanie ich nie ma dla sysa większego znaczenia. Dla mnie mają znaczenie psychologiczne - rzadziej zmieniają kolor niż zwykłe

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Probably my best technique is not picking up the phone to close out a winning trade. - Jerry Parker
mój Blog, szkolenia fx
guzik "www" poniżej 
mój Blog, szkolenia fx

Ja tu tylko napiszę jedno zdanie.
JESTEM POD WIELKIM WRAŻENIEM SKUTECZNOŚCI .
Ktoś tu już pisał "perełka".
Wielkie podziękowania za umieszczenie tejże strategii fxlamer.
Tęczowy Indianin idzie poskalpować...
JESTEM POD WIELKIM WRAŻENIEM SKUTECZNOŚCI .
Ktoś tu już pisał "perełka".
Wielkie podziękowania za umieszczenie tejże strategii fxlamer.
Tęczowy Indianin idzie poskalpować...

Morfeus do Neo:
"There`s a difference between knowing the path and walking the path"
Pomyśl na rynku forex o tym cytacie z filmu "Matrix".
"There`s a difference between knowing the path and walking the path"
Pomyśl na rynku forex o tym cytacie z filmu "Matrix".
Czy ten sys działa pod jakiś inny TF chodzi mi o większy?? Sprawdzał to ktoś?? 

GOD BLESS ME...-"candles absorb EVERYTHING (news, rumours, speculation, etc). candles are price. price is....everything"
Mój Journal: http://forex-nawigator.biz/forum/journa ... 17291.html
Mój Journal: http://forex-nawigator.biz/forum/journa ... 17291.html
Obawiam się, że TAK pod warunkiem, że będziesz potrafił z niego korzystać... System jest w dużej mierze uznaniowy. Grałem nim we Wrześniu, teraz z uwagi na szkołe się tylko przyglądam i daje sensowne wyniki, tylko trzeba umieć. Trzeba mieć trochę wyczucia, intuicji o podstawie doświadczenia. To nie ma że sygnał ewidentnie jest albo go ewidentnie nie ma. Wg mnie na TF15M można grać, ale jest to malo wydajne, mnie sie bardzo podoba 5m i mysle, ze jest to najbardziej sensowny TF. Jesli chodzi Ci o TF rzędu 1H lub 4H to wg mnie nie warto, uważam, że precyzyjne wejście jest tutaj najważniejsze a na 4H zrobić precyzyjne wejście zwłaszcza gdy nie ma tutaj ewidentnych sygnałów to nie taka łatwa rzecz... ale nie znam się za bardzo na foreksie (chociaż pewnie znam się lepiej niż Ty).Kuguar pisze:Czy ten sys działa pod jakiś inny TF chodzi mi o większy?? Sprawdzał to ktoś??
Poza tym, chyba 80% wyniku robi sensowny MM a nie moment wejścia.
Otwarte myślenie to wielki dar i zarazem samotność