GMMA in Color
O 17.19 -231.25 +625 pipsów dokładnienasedo pisze:w którym miejscu te +610?fenix777 pisze:G/J to samo, ale...
08:30- 09.11.2007 237.50 -do teraz +610 pipsów z shorta gdyby ktoś trzymał cały dzionek

Chyba niedowidzisz?

Morfeus do Neo:
"There`s a difference between knowing the path and walking the path"
Pomyśl na rynku forex o tym cytacie z filmu "Matrix".
"There`s a difference between knowing the path and walking the path"
Pomyśl na rynku forex o tym cytacie z filmu "Matrix".
FXLamer - Tak coś czułem, budzi się w Tobie artysta ;-)
Skleiłem rozszerzone gmma ze stochastikami i dodatkowymi średnimi z cci.
Wygląda bardzo interesująco.
Póki co przez ostatnie tygodnie coraz bardziej zaczyna mi odpowiadać gmma zamiast vma. Faktycznie trzeba to "poczuć" zamiast czekać na konkret sygnał, jak to jest w podejściu vma z TradersLaboratory. Przez ten czas podziwiam wykresy, trochę historii i trochę w czasie rzeczywistym, i jestem pod coraz większym wpływem tego stylu gry.
W załączniku przykład tego sklejenia z początku mojego postu.
Stochastiki w tym momencie uchroniły by przed otworzeniem longa (pionowa kreska z lewej), no i można by po chwili otwierać krótką pozycje (pionowa z prawej).
Skleiłem rozszerzone gmma ze stochastikami i dodatkowymi średnimi z cci.
Wygląda bardzo interesująco.
Póki co przez ostatnie tygodnie coraz bardziej zaczyna mi odpowiadać gmma zamiast vma. Faktycznie trzeba to "poczuć" zamiast czekać na konkret sygnał, jak to jest w podejściu vma z TradersLaboratory. Przez ten czas podziwiam wykresy, trochę historii i trochę w czasie rzeczywistym, i jestem pod coraz większym wpływem tego stylu gry.
W załączniku przykład tego sklejenia z początku mojego postu.
Stochastiki w tym momencie uchroniły by przed otworzeniem longa (pionowa kreska z lewej), no i można by po chwili otwierać krótką pozycje (pionowa z prawej).
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Janek Trader
- Pasjonat
TomaszB w jaki sposób można zmienić przedział czasowy dla stochów ? Na wykresie masz 15min. a stochy 30. Czy można dowolnie zmieniać interwał ?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Forex - wielka zmanipulowana szulernia
Jakby co, to jestem po spożyciu legalnych napojów........
http://www.youtube.com/watch?v=mOB-LTL4jjg
Forex - wielka zmanipulowana szulernia
Jakby co, to jestem po spożyciu legalnych napojów........
http://www.youtube.com/watch?v=mOB-LTL4jjg
Taka ich rola, robia to skutecznie w zdecydowanej wiekszosci przypadkow.......TomaszB pisze:Stochastiki w tym momencie uchroniły by przed otworzeniem longa
@Janek
Musisz miec wskaznik MTF Stochastic w ktorym zmieniasz dowolnie interwal na wyzszy od aktualnego na wykresie, dopuszczalne interwaly 5,15,30,60, 240, itd...
Bedzie dobrze, luz......
=================
=================