VinciPro - jazda po bandzie na 10 sekundach
Ink podepnij konto do myfxbook i udowodnisz wszystkim, że nie zmyślasz 

Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/
Jak susły lubią dokładać do stratnej pozycji, to niech dokładają ...Ink. pisze:druga sprawa w dzienniku droga susła masz idealny lecz ekstremalny przykład jak z ruchu 120 pipek kolega zrobił ponad 800 pipek
Nie rozumiem Ink. czemu tak usilnie przekonujesz ludzi do tego żeby grali inaczej niż grają?
A kiedyś wklejałem, udowadniałem, pokazywałem, robiłem analizy w dziennikach czy DT po których waliło na 400 pipek ;p, prowadziłem eksperyment gdzie po ponad tygodniu, około 10 dniach roboczych było 1000 pipek zrobionych czyli 200 per day a i tak nikt nie wierzy że taka gra jest możliwa bo klapki na oczy i M1-M15 a wyższe TF to jak urban legendbrother pisze:Ink podepnij konto do myfxbook i udowodnisz wszystkim, że nie zmyślasz

Przestałem pisać w DT jak zacząłem czytać analizy typu , "Uwaga okazja na L około 10 pipek do zgarnięcia" .... masakra

Każdy niech sobie żyje we własnym świecie, ja żyje w swoim gdzie lubię się czasem pochwalić oni w swoim jako opozycja

dlatego powiedziałem że to ekstremalny przykładArchanioł pisze:Jak susły lubią dokładać do stratnej pozycji, to niech dokładają ...Ink. pisze:druga sprawa w dzienniku droga susła masz idealny lecz ekstremalny przykład jak z ruchu 120 pipek kolega zrobił ponad 800 pipek
Nie rozumiem Ink. czemu tak usilnie przekonujesz ludzi do tego żeby grali inaczej niż grają?

Nic nie probuje udowadniać czy zmieniać ale jak piszą
"nie dajcie sie omamić oszołomom co łapią kilkaset pipsów" to czułem się zobowiązany odpowiedzieć

Nie rozumiem tez dlaczego większość tutaj odbiera to jako jakis atak na skalp, dość często mówiłem że strategia powinna pasować pod trejdera ni niektórzy łapiąc nawet po 10 pipek większym lotem wyjdą lepiej niż gdyby łapali po 100 pipek ponieważ podstawą w tym wszystkim jest dopasowanie strategii indywidualnie pod trejdera, nie mam nic do skalpu, strategia jak strategia a pisze w takich wątkach bo pisze, tosz to forum jest przecież

Ink. pisze: 300 pipek dziennie jest tak samo realne jak 30, tylko trzeba trzymać trejd dłużej niż pare minut Wink Nie będę tego nikomu na sile udowadniał bo mi się nie chce n, zostawiam to wam do przemyślenia Smile
Trochę się dziwię odnośnie drugiej części postu bo pokazałeś już nie raz, że się DA

Sledziłem skreeny Ink. w jego dzienniku jak i w innych także potwierdzam.
Spiesz się powoli.
Żeby kręcić lody z procentu składanego trzeba mieć niestety sztywne SL i TP..i RR przynajmniej 1:3 (wtedy stratna pozycja pokrywa całą pozycję zyskowną ) lub RR 1:6 ,żeby było 1:2 na procencie składanym. Tak mi wyszło na lewarze 1:500. Zaraz ktoś napisze ,że nie potrzeba sztywnego TP i SL ,to jestem ciekaw co zrobi jak wyznaczy sobie raz TP 100 ,a raz 50 ? Wtedy będą różne SL i jak następne wejście będzie na TP 120 przykładowo ,to SL będzie większe ,wpadnie SL i już się zaczyna sypać "plan" .
Nierozumieniem co napisałeś ridera ale sztywne to musi być co innego w innych sytuacjach
elastyczny SL to jedna z rzeczy które mi wręcz pomogły
ale piękna okazja do piramidki, wręcz książkowa
to tu niechcący rzuciłem 10 lot na stół i dalej za bardzo mi sie ręce trzęsły by kontynuować 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 14 gru 2011, 21:03 przez Ink., łącznie zmieniany 1 raz.
e tam Zicmarzicmar pisze:Ink zmień awatora, bo wygladasz jak debil i coraz tak bardziej gadasz w tym kierunku
Borat rządzi

http://www.youtube.com/watch?v=cjLRiUZ- ... re=related
Kto by pomyślał że na taki strój laski lecąTeXs pisze:e tam Zicmarzicmar pisze:Ink zmień awatora, bo wygladasz jak debil i coraz tak bardziej gadasz w tym kierunku
Borat rządzi
http://www.youtube.com/watch?v=cjLRiUZ- ... re=related

O, ridera się odezwał, a miał nic nie pisać...
Anyway, dziś złapałem 35,4 pipsa, żadnych błędów, dobre wejścia no i brałem jedynie perfekcyjne sygnały. Jak widać da się regularnie łapać pipsy przy mocno ograniczonym czasie... Oto one.

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Uniwersytet Spekulacji - szkolenia GPW i FX