Zbyszku pytanie do Ciebie - znam te zasady?VinciPro pisze:Wejścia jak najbardziej zgodne z systemem - trudno znaleźć bardziej zgodne z zasadami
VinciPro - jazda po bandzie na 10 sekundach
- Good Will Hunting
- Pasjonat
Ink skoro masz kilkadziesiąt tysięcy na depo to po co grasz na mikro?
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/
No to przykładowo pokaże :Nierozumieniem co napisałeś ridera ale sztywne to musi być co innego w innych sytuacjach n elastyczny SL to jedna z rzeczy które mi wręcz pomogły Smile ale piękna okazja do piramidki, wręcz książkowa n to tu niechcący rzuciłem 10 lot na stół i dalej za bardzo mi sie ręce trzęsły by kontynuować n
+ 60 ,SL 20 (zysk 60 ,powiększamy wielkość pozycji )
+30,SL 10(zysk 30 ,powiększamy wielkość pozycji )
-90,SL 30 (strata 30 )
Tyle ,że w 3 pozycji nie graliśmy już lotem 1 ,tylko przykładowo 3 lotami

Mała cenna uwaga dla niektórych

WIEM ,ŻE NIC NIE WIEM

Ostatnio zmieniony 14 gru 2011, 21:38 przez Cadermo, łącznie zmieniany 2 razy.
MogłemLittle Scalper pisze:Ink. pisze:Nierozumieniem co napisałeś ridera ale sztywne to musi być co innego w innych sytuacjach elastyczny SL to jedna z rzeczy które mi wręcz pomogły ale piękna okazja do piramidki, wręcz książkowa to tu niechcący rzuciłem 10 lot na stół i dalej za bardzo mi sie ręce trzęsły by kontynuować
a nie mogłeś dać przykładu w którym uczestniczyłeś ?
takie wejścia w paincie po fakcie to każdy sobie może wkręcać, ha

ridera to nie piramida

Czuje że to do mnieridera pisze:
Mała cenna uwaga dla niektórychZ tego co zauważyłem jest kilka osób na forum ,które już od dawna chwalą się jakie to one są super i tak dalej. Można wywnioskować ,że albo im nie idzie i chcą się tak dowartościować ,albo po prostu są zbyt pewne. A to często gubi
Ja totalnie ograniczyłem forum do minimum ,bo to nie moja praca. Moją pracą jest forex ,a nie wstawianie swoich zyskownych pozycji i napierdzielanie non stop na forum o tym jaki to ja wielki i całujcie me stopy
Przychodzi moment ,że takie coś staje się gów** warte ,bo po co pisać takie rzeczy ,skoro można pojechać do salonu po nowego Mercedesa?
Więcej pokory i skromności życzę co niektórym. Jak ktoś zarabia i ma co inwestować to z czasem odchodzi z tego forum ,więc pozory mylą
Nie chciałem urazić nikogo tym postem .Pozdrawiam
WIEM ,ŻE NIC NIE WIEMTo powinno być motto każdego tradera !

I dlatego żle mowisz przyjacielu, w piramidzie nie zwiększamy pozycji bo jak sam wyliczyłeś ostania może wyzerować cały zysk

Mówiłem ogólnieInk. pisze: Czuje że to do mnie Smile odpowiedz mi na pytanie co mam robić w pracy pracując od 10 do 17 i kompletnie nic nie robiąc przez większość a samo patrzenie sie na wykres gdy gram bardziej long term nie jest konieczne a fx to moja pasja ?n co mam począć ? Smile jedyne co mi przychodzi do głowy to pisanie głupot na forum Smile uwierz mi czas szybciej leci n
I dlatego żle mowisz przyjacielu, w piramidzie nie zwiększamy pozycji bo jak sam wyliczyłeś ostania może wyzerować cały zysk Wink

Dlatego ,żeby zwiększać wielkość pozycji potrzebny jest duży RR i stałe TP,SL.
Bo chce spać spokojnie, nie bać sie zostawiać pozycji na weekend, odejść od fx na pare h do dziewczyny i o nim nie myśleć, lewar jest właśnie wrogiem trejderawng pisze:Ink masz dobre analizy, bardzo dobra skuteczność czemu nie wykorzystasz tego i nie grasz dużym lotem?

Wątek praca a fx, ciekawe czy zarabiając pare kafli nic nie robiąc mając władze w pracy rzucił byś to??, stabilizacja w czasach złego okresu, i nie musze odpowiadać do dziewczyny:
-kochanie kup mi buty
-czekaj odpale fx i skosze pare pipekj na te buty, ale jak sie nie uda butow nie bedzie, będą zawsze bo mam stały dochód

Dobra Vinci nie będe tobie zaśmiecał już tego jurnala bo wpadłem w trans pisania

-
- Gaduła