Witam,
Mam takie złożone pytanie dotyczące forex'a a mianowicie:
1. Poszukuję platformy, na którą mogę wpłacać środki w polskich złotych poprzez moneybookers (konto w MB mam w PLN) żeby unikać przewalutowania. Następnie z platformy Forex chciałbym wypłacać cały założony depozyt (bez konieczności inwestowania czy "obrotu" na konto bankowe (najlepiej w PLN). Czy ktoś może mi polecić jakiegoś Forexa?
2. Banc de Binary oferuje zwrot wszystkich ewentualnych kosztów prowizji pobieranych przez banki czy inne instytucje finansowe ale niestety konto w BdB jest albo w USD albo w EUR - czy zna ktoś podobnego brookera, który oferuje konto w PLN i nie pobiera opłat (lub je refunduje)?
Jeżeli chodzi o pieniądze to nie ma w moim przypadku ograniczeń ale poszukuję Foraxa, który nie będzie zdzierał ode mnie żadnych prowizji ani nie będzie mi limitował kiedy i ile mogę wpłacić / wypłacić pieniędzy.
Bardzo proszę o pomoc, będę wdzięczny.
Pozdrawiam.
Forex - pytania od początkującego
Tak to właśnie działa. Jeśli chcesz wyłączyć jedną strategię na jednym wykresie to musisz wejść w jej opcje (klik na buźkę) i tam odznaczyć jej uruchomienie - wtedy buźka będzie smutnaakra51 pisze:Na kilku parach mam zalaczony bardzo podobny system.Chcialem wylaczyc na 1 parze poprzez "wlacz strategie" i okazuje sie ze wylacza wszystkie strategie,czy tak powinno byc?.

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Izydor23 pisze:Witam,
Mam takie złożone pytanie dotyczące forex'a a mianowicie:
1. Poszukuję platformy, na którą mogę wpłacać środki w polskich złotych poprzez moneybookers (konto w MB mam w PLN) żeby unikać przewalutowania. Następnie z platformy Forex chciałbym wypłacać cały założony depozyt (bez konieczności inwestowania czy "obrotu" na konto bankowe (najlepiej w PLN). Czy ktoś może mi polecić jakiegoś Forexa?
2. Banc de Binary oferuje zwrot wszystkich ewentualnych kosztów prowizji pobieranych przez banki czy inne instytucje finansowe ale niestety konto w BdB jest albo w USD albo w EUR - czy zna ktoś podobnego brookera, który oferuje konto w PLN i nie pobiera opłat (lub je refunduje)?
Jeżeli chodzi o pieniądze to nie ma w moim przypadku ograniczeń ale poszukuję Foraxa, który nie będzie zdzierał ode mnie żadnych prowizji ani nie będzie mi limitował kiedy i ile mogę wpłacić / wypłacić pieniędzy.
Bardzo proszę o pomoc, będę wdzięczny.
Pozdrawiam.
Jak chcesz prać brudne pieniądze lepiej kup kilka automatów do gier, wrzuć w nie ten hajs, a następnie odprowadź podatek i wyciągnij to co wrzuciłeś.

A tak na poważnie, raczej nikt Ci tutaj nie napisze gdzie to zrobić, bo z tego co wiem jeśli to zrobi w tym dziale dostanie ostrzeżenie/bana. W każdym razie masz ode mnie wiadomość z informacją której szukałeś.
Yenn pisze: 4. Najważniejsze, teraz masz jeszcze szansę oszczędzić sobie rozczarowań. Zapomnij o forexie i niegdy nie wracaj. Na ponad 90% nigdy nie zarobisz, taka jest statystyka.
daj spokoj, skoro sie nie przekona to nigdy nie bedzie wiuedzial. Moze bedzie jednym z tych. Tak samo jak idąc na basen daj spokój bo 90 % nigdy nie wystartuje na olimpiadzie
nie chodzi przeciez o trzepanie ilus milionow miesiecznie ale jesli popracuje nad psychiką to szanse rosną
Miej nadzieję na najlepsze, ale zawsze bądź gotów na najgorsze.