Droga Susła
- Good Will Hunting
- Pasjonat

Fajna okazja żeby pokazać tym którzy jeszcze nie do końca połapali się co chcę osiągnąć zabezpieczając pozycję limitami o co tutaj chodzi.
Poniżej zamieszczam screena jak obecnie wygląda moje wejście. Screen jest w załączniku ponieważ obejmuje widok całej platformy transakcyjnej w związku z czym jest dość duży i rozjechałby mi trochę temat.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wolałbym umrzeć niż przegrać.
Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.
- Good Will Hunting
- Pasjonat
- Good Will Hunting
- Pasjonat
Miło mi że tak uważasz 
Pozycje mają taką samą wielkość chociaż nie wykluczam w najbliższym czasie pracy nad wariantem który pozwoliłby dzielić mi pozycje w sposób umożliwiający mi przetrzymanie 1000 pipsów strat. Póki co niestety przy obecnym stylu gry związanym ze stałą wielkością pozycji mogę wytrzymać jakieś 300 pipsów mniej.

Pozycje mają taką samą wielkość chociaż nie wykluczam w najbliższym czasie pracy nad wariantem który pozwoliłby dzielić mi pozycje w sposób umożliwiający mi przetrzymanie 1000 pipsów strat. Póki co niestety przy obecnym stylu gry związanym ze stałą wielkością pozycji mogę wytrzymać jakieś 300 pipsów mniej.
- Good Will Hunting
- Pasjonat
Masz 100% racji, ja jednak rozkładam siatkę zleceń nie przykładowo co 20 pipsów pierwsze 4 zlecenia i 6 następnych co 10 pipsów a w miejscach gdzie cena - w wypadku gdyby trafił mi się ruch nie w stronę w którą bym sobie życzył - może się zatrzymać. Tutaj akurat tak się złożyło że siatka jest gęstsza bliżej miejsca w którym otworzyłem pozycję.
Noo.. to mamy sądne 5 minut. Właściwie to 3.
Noo.. to mamy sądne 5 minut. Właściwie to 3.
- Good Will Hunting
- Pasjonat
- Good Will Hunting
- Pasjonat