Wszystkie pytania dozwolone-Dla początkujących Forexowców
Dzięki Personov. Trochę z innej beczki - zainstalowałem zgodnie z instrukcją Luktom Visual Order Editor tj. w katalogu experts. Po instalacji pojawił się w zakładce skrypty. Otwieram okno danej pary, w prawym górnym rogu jest opis "lvoe". Wywołuje "lvoe" i zaznaczam opcje - umożliw handel. I niestety nic się nie dzieje. Próbuję korygowac otwarte zlecenie - nic nowego, otwieram nową pozycje też nic, po prostu wyskakuje stare okno zlecenia. Na pewno coś sknociłem, - ale co?
Dziękuję i pozdrawiam.
Buźka w prawym górnym rogu jest uśmiechnięta? Jakieś komunikaty błędów w dzienniku?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
mam kolejne z tysiąca pytań :)czy jest jakas opcja żeby przy tych 30 procentach na Margin Level nie zamykali mi pozycji??
powiedzmy ze mam przeczucie ze za godzine lub dwie rynek znów ruszy i wlasciwie zgadzam sie na to, zeby moj Margin Level wskazywal 30, 20 czy nawet mniej procent. Czy mozna tak sie umówić z brokerem? (gram na demo, gdzie pewnie takiej mozliwości nie ma). a jak to wygląda w realu? Albo inne pytanie-czy można zmniejszyć ne demo ten Margin Level np. do 10%?
pozdrawiam

Never say never...
Zmienić brokera. Każdy ustala ten poziom indywidualnie.THElady pisze:)czy jest jakas opcja żeby przy tych 30 procentach na Margin Level nie zamykali mi pozycji??
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Skoro dopiero zaczynasz to może lepiej nauczyć się od razu żeby nie dopuszczać do takich strat, jeśli pomyliłaś się w swojej analizie(a nie ma takich co się nie mylą) to od razu ucinasz stratę na powiedzmy 1 do 3 % całego depozytu jaki masz na koncie, rynek może nie wrócić i co wtedy?THElady pisze:mam kolejne z tysiąca pytań :)czy jest jakas opcja żeby przy tych 30 procentach na Margin Level nie zamykali mi pozycji?? Question powiedzmy ze mam przeczucie ze za godzine lub dwie rynek znów ruszy i wlasciwie zgadzam sie na to, zeby moj Margin Level wskazywal 30, 20 czy nawet mniej procent. Czy mozna tak sie umówić z brokerem? (gram na demo, gdzie pewnie takiej mozliwości nie ma). a jak to wygląda w realu? Albo inne pytanie-czy można zmniejszyć ne demo ten Margin Level np. do 10%?
Ochrona kapitału to podstawowa zasada, nie myśl ile możesz zarobić tylko ile ryzykujesz w jednej transakcji. Druga rzecz nie traktuj jednej straty czy jednej wygranej jako sukcesu czy porażki, skup się na wyniku w dłuższym okresie po serii zleceń (dzień, tydzień, miesiąc itd).
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/
W prawym górnym rogu nie widzę buźki tylko coś na kształt litery v albo x ( mała czcionka - ciężko odczytać). W dzienniku komunikat:raposo pisze:Buźka w prawym górnym rogu jest uśmiechnięta? Jakieś komunikaty błędów w dzienniku?
2011.12.12 13:21:19 Expert luktom visual order editor USDPLN,H4: loaded successfully, więc chyba jest dobrze załadowany, ale nie działa

Dziękuję i pozdrawiam.
Nie działa, bo gdyby działał to buźka byłaby uśmiechnięta. U góry na pasku w platformie naciśnij "włącz strategię".
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- SzykownyJac
- Stały bywalec