Wszystkie pytania dozwolone-Dla początkujących Forexowców

Miejsce, gdzie początkujący mogą zadawać nawet najbardziej dziwne pytania.
Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

cz_Isildur pisze:w którym mogę stwierdzić, że zamykam go, czy nawet na jakimś high experience levelu warto kontynuować taki dziennik?
Ależ możesz wszystko :). Masz wolną wolę. Jeśli stwierdzisz, że nadal Ci się przydaje to po co go zamykać? Tu nie ma jednej, słusznej drogi.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
cz_Isildur
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: cz_Isildur »

Ok, dzięki bardzo:)
Obrazek

Fx_boy
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Fx_boy »

Jeżeli edek w ciągu 10 dni popłynął o 600 pps w dół, czy to oznacza, że należy się szykować do zakupów?. Jeżeli tak jakiego sygnału należy oczekiwać?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Dziękuję i pozdrawiam.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Fx_boy pisze:Jeżeli edek w ciągu 10 dni popłynął o 600 pps w dół, czy to oznacza, że należy się szykować do zakupów?
To na pewno nie sygnał... :)
Prawie równo rok temu poleciał prawie 800 pips w 7 dni więc to żaden wyznacznik. Sygnał każdy musi znaleźć sobie sam...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Fx_boy
Pasjonat
Pasjonat

raposo pisze:Sygnał każdy musi znaleźć sobie sam..
Ale może chociaż jakieś koło ratunkowe :). NIe myslę o rybie ale o małej wędce. Czego tu wypatrywać?
Nie obawiajcie się koledzy, nie zgarnę Wam kasy, -mam tylko demo.
Dziękuję i pozdrawiam.

Awatar użytkownika
personov
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: personov »

Końcem spadków może sie okazać jakieś minimum lokalne, czyli jakis dołek historyczny. Cena może sie od niego odbić, ale jak bardzo i czy to będzie koniec spadków ? Nie wiadomo. Trzeba obserwować zachowanie ceny. Najbliższy dołek to minimum ze stycznia, czyli okolice 1.2850.
Jeśli zostanie przebite to lecimy dalej na południe.
Solą życia jest kasa.

szpiegin
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: szpiegin »

Witam.

Jestem..bardzo..bardzo..ale.to bardzo początkujący. Proszę o podpowiedź. Jak na razie jestem na etapie ściągnięcia i instalacji programu MT4. Mam 4 okna z wykresami ale niestety nie są one aktualne. W związku z tym proszę o podpowiedź, jakie dalsze kroki mam poczynić aby były one aktualne..Mam nadzieję, że nie odeślecie mnie w inne miejsce na forum..Pozdrawiam ;)

Fx_boy
Pasjonat
Pasjonat

Dzięki za podpowiedź, więc czekamy do 1.2850 i wtedy gramy krótko. Kurcze jaki ten forex przewrotny , - może być. Przy okazji pytanie dot. formacji świecowej.
Na wykresie edka z dzisiaj o godz.16 przy interwale 4h mamy formacje doji ( chyba,że sie mylę?) - goji_1 w zał., natomiast na interwale 1h o tej samej godzinie jest dorodny czarny korpus- zał. doji_2. Jak to zatem jest?, chcę pograć wg PA - czy jest to ograniczone tylko do danego interwału?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Dziękuję i pozdrawiam.

Awatar użytkownika
personov
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: personov »

szpiegin pisze:Witam.

Jestem..bardzo..bardzo..ale.to bardzo początkujący. Proszę o podpowiedź. Jak na razie jestem na etapie ściągnięcia i instalacji programu MT4. Mam 4 okna z wykresami ale niestety nie są one aktualne. W związku z tym proszę o podpowiedź, jakie dalsze kroki mam poczynić aby były one aktualne..Mam nadzieję, że nie odeślecie mnie w inne miejsce na forum..Pozdrawiam ;)
A w prawym dolnym rogu wyświetla Ci jakieś liczby, czy masz napis "Brak połączenia" lub "Zły rachunek" ?
Ostatnio zmieniony 14 gru 2011, 22:18 przez personov, łącznie zmieniany 1 raz.
Solą życia jest kasa.

szpiegin
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: szpiegin »

brak połączenia...

ODPOWIEDZ