raposo pisze:Sygnał każdy musi znaleźć sobie sam..
Ale może chociaż jakieś koło ratunkowe . NIe myslę o rybie ale o małej wędce. Czego tu wypatrywać?
Nie obawiajcie się koledzy, nie zgarnę Wam kasy, -mam tylko demo.
Końcem spadków może sie okazać jakieś minimum lokalne, czyli jakis dołek historyczny. Cena może sie od niego odbić, ale jak bardzo i czy to będzie koniec spadków ? Nie wiadomo. Trzeba obserwować zachowanie ceny. Najbliższy dołek to minimum ze stycznia, czyli okolice 1.2850.
Jeśli zostanie przebite to lecimy dalej na południe.
Jestem..bardzo..bardzo..ale.to bardzo początkujący. Proszę o podpowiedź. Jak na razie jestem na etapie ściągnięcia i instalacji programu MT4. Mam 4 okna z wykresami ale niestety nie są one aktualne. W związku z tym proszę o podpowiedź, jakie dalsze kroki mam poczynić aby były one aktualne..Mam nadzieję, że nie odeślecie mnie w inne miejsce na forum..Pozdrawiam
Dzięki za podpowiedź, więc czekamy do 1.2850 i wtedy gramy krótko. Kurcze jaki ten forex przewrotny , - może być. Przy okazji pytanie dot. formacji świecowej.
Na wykresie edka z dzisiaj o godz.16 przy interwale 4h mamy formacje doji ( chyba,że sie mylę?) - goji_1 w zał., natomiast na interwale 1h o tej samej godzinie jest dorodny czarny korpus- zał. doji_2. Jak to zatem jest?, chcę pograć wg PA - czy jest to ograniczone tylko do danego interwału?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jestem..bardzo..bardzo..ale.to bardzo początkujący. Proszę o podpowiedź. Jak na razie jestem na etapie ściągnięcia i instalacji programu MT4. Mam 4 okna z wykresami ale niestety nie są one aktualne. W związku z tym proszę o podpowiedź, jakie dalsze kroki mam poczynić aby były one aktualne..Mam nadzieję, że nie odeślecie mnie w inne miejsce na forum..Pozdrawiam
A w prawym dolnym rogu wyświetla Ci jakieś liczby, czy masz napis "Brak połączenia" lub "Zły rachunek" ?
Ostatnio zmieniony 14 gru 2011, 22:18 przez personov, łącznie zmieniany 1 raz.