Uwierz, to nie jest kwestia "żeby moje było na wierzchu" - napisałem na tym forum 17 postów, żaden nie był marudny ew. bez sensu, np. to że do i z FxPro można przelewać przelewami Sepa - czego nie wtedy nie wiedzieliście, a co od tamtego czasu polecacie - możesz się cofnąć i sprawdzić

, sam też skorzystałem na paru Waszych podpowiedziach - ale po to właśnie są /powinny być/ fora - prawda ?.
Nie było moim celem wywoływanie jakiejkolwiek paniki, jestem daleki od spiskowych teorii o demonicznych brokerach - jak się wieszało przez tydzień napisałem do Was jednego grzecznego maila, p.t. "czy coś wiadomo ?".
Reasumując - dalej NIE mogę się zalogować, sprawdziłem wszystko co mi wpadło do łba, poczatowałem z supportem co też rozwiązania nie przyniosło /przynajmniej nie doraźnego, tak to ujmę/, co nie zmienia postaci rzeczy że wydaje mi się że podejście "wszystko działa - nie znasz się" nie jest ok i oczekiwałem czegoś innego - generalnie pece & love

- ja naprawdę lubię tego brokera, ale niech się uporają w końcu - bo twierdzenie "wszystko jest ok, sprawdźcie przeglądarki" jest dla mnie niczym innym jak chowaniem głowy w piasek i szczerze mówiąc mało mnie interesuje ilu ludziom działa, mnie nie działa, co więcej doświadczenie podpowiada mi że nie ma w tym mojej winy - naprawdę...