Admiral Markets - Wątek II

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
6
17%
Poza paroma minusami są ok
16
44%
Przeciętny
9
25%
Mają wiele wad
2
6%
Stanowczo odradzam
3
8%

Liczba głosów: 36

mikhel

Nieprzeczytany post autor: mikhel »

Jak jest w przypadku skalpingu u AM ? Nie chodzi mi tutaj o skalpowanie kilkunastu lotów w kilka sekund, tylko 1 lub 2 loty do kilkunastu minut.

Admiral Markets
Sprawdź najnowszą ofertę Admiral Markets
Rachunek Rzeczywisty Rachunek Demonstracyjny

ForexQuality

Nieprzeczytany post autor: ForexQuality »

kupidyn pisze:
sztorm78 pisze:działają wam te premie mi już 500zł lecą nie aktualizują sie dane wiecie kiedy to bedzie działać ???
o jakaich premiach mówisz? i gdzie znaleźć informację o tym?
Promocja 10/10 - Premia Urodzinowa od Admiral Markets

http://www.admiralmarkets.pl/company_ne ... al-markets

Dodano po 3 minutach:
mikhel pisze:Jak jest w przypadku skalpingu u AM ? Nie chodzi mi tutaj o skalpowanie kilkunastu lotów w kilka sekund, tylko 1 lub 2 loty do kilkunastu minut.
Ja nie widziałem żadnych problemów z zamykaniem takich pozycji itp nic negatywnego się nie działo

ak08
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: ak08 »

Witam wszystkich!!! Zastanawiam się nad otwarciem rachunku real w AM i chciałem się upewnić. Czy polecacie tego brokera? Czy ktoś ma już od dłuższego czasu rachunek i jest zadowolony? Dziękuję z góry!

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

ak08 pisze:Czy polecacie tego brokera? Czy ktoś ma już od dłuższego czasu rachunek i jest zadowolony?
O tym masz wszystkie poprzednie strony. Przeczytaj kilka ostatnich i wszystko stanie się jasne.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

michal52
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: michal52 »

Czy według Was ten broker nadaje się do takiej gry:
wykres 4 godzinny na s&p 500, zlecenia oczekujące, jak się mają rekwoty do zleceń oczekujących?

TABAZA
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: TABAZA »

sztorm78 pisze:działają wam te premie mi już 500zł lecą nie aktualizują sie dane wiecie kiedy to bedzie działać ???

Tak i jestem bardzo mile zaskoczony , kilka wpłat pojawiło się na moim koncie ,- w sumie nie jakieś tam krocie ale ponad 200 pln podarowali :lol: :lol: :lol:

ForexQuality

TABAZA pisze:

Tak i jestem bardzo mile zaskoczony , kilka wpłat pojawiło się na moim koncie ,- w sumie nie jakieś tam krocie ale ponad 200 pln podarowali :lol: :lol: :lol:
W jakich godzinach dopisali Ci te kwoty :-)

TABAZA
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: TABAZA »

sztorm78 pisze:
TABAZA pisze:

zawsze wieczorem - od 20 - do 22

ForexQuality

TABAZA pisze:
sztorm78 pisze:
TABAZA pisze:

zawsze wieczorem - od 20 - do 22
Mi różnie 19.06, 2.26 itp. ciekawe czy można np wypłacić z konta 5000zł i wpłacić ponownie czy to podlega premii na nowo??

guccon
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: guccon »

Przed chwilką była drobna przerwa w dostępie do konta AM PRO tzn. na wszystkich włączonych MT4 (mam ich 3 na pary: edek, kabel i swissy) nastąpiło wylogowanie. Miałem przy tym internet ponieważ inne rzeczy działały. Jak po jakieś minucie automatycznie nie zalogowało się ponownie (bo takie sytuacje od czasu do czasu się zdarzają) to sam dałem ręcznie ponowne logowanie. Najpierw na edku a potem na kablu tylko zauważyłem jakieś drobne zmiany na wykresie ale nie zorientowałem się o co chodzi.
Został mi jeszcze swissy więc zrobiłem screena a potem ponowne logowanie i screen po zalogowaniu. I teraz jak można wytłumaczyć różnicę na ostatnich świeczkach :? przecież powinny być dokładnie takie same ...

Obrazek

Obrazek
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi.

ODPOWIEDZ