Admiral Markets - Wątek II
Promocja 10/10 - Premia Urodzinowa od Admiral Marketskupidyn pisze:o jakaich premiach mówisz? i gdzie znaleźć informację o tym?sztorm78 pisze:działają wam te premie mi już 500zł lecą nie aktualizują sie dane wiecie kiedy to bedzie działać ???
http://www.admiralmarkets.pl/company_ne ... al-markets
Dodano po 3 minutach:
Ja nie widziałem żadnych problemów z zamykaniem takich pozycji itp nic negatywnego się nie działomikhel pisze:Jak jest w przypadku skalpingu u AM ? Nie chodzi mi tutaj o skalpowanie kilkunastu lotów w kilka sekund, tylko 1 lub 2 loty do kilkunastu minut.
O tym masz wszystkie poprzednie strony. Przeczytaj kilka ostatnich i wszystko stanie się jasne.ak08 pisze:Czy polecacie tego brokera? Czy ktoś ma już od dłuższego czasu rachunek i jest zadowolony?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
W jakich godzinach dopisali Ci te kwotyTABAZA pisze:sztorm78 pisze:działają wam te premie mi już 500zł lecą nie aktualizują sie dane wiecie kiedy to bedzie działać ???
Tak i jestem bardzo mile zaskoczony , kilka wpłat pojawiło się na moim koncie ,- w sumie nie jakieś tam krocie ale ponad 200 pln podarowali![]()
![]()

sztorm78 pisze:W jakich godzinach dopisali Ci te kwotyTABAZA pisze:sztorm78 pisze:działają wam te premie mi już 500zł lecą nie aktualizują sie dane wiecie kiedy to bedzie działać ???
Tak i jestem bardzo mile zaskoczony , kilka wpłat pojawiło się na moim koncie ,- w sumie nie jakieś tam krocie ale ponad 200 pln podarowali![]()
![]()
zawsze wieczorem - od 20 - do 22
Mi różnie 19.06, 2.26 itp. ciekawe czy można np wypłacić z konta 5000zł i wpłacić ponownie czy to podlega premii na nowo??TABAZA pisze:sztorm78 pisze:W jakich godzinach dopisali Ci te kwotyTABAZA pisze:
![]()
zawsze wieczorem - od 20 - do 22
Przed chwilką była drobna przerwa w dostępie do konta AM PRO tzn. na wszystkich włączonych MT4 (mam ich 3 na pary: edek, kabel i swissy) nastąpiło wylogowanie. Miałem przy tym internet ponieważ inne rzeczy działały. Jak po jakieś minucie automatycznie nie zalogowało się ponownie (bo takie sytuacje od czasu do czasu się zdarzają) to sam dałem ręcznie ponowne logowanie. Najpierw na edku a potem na kablu tylko zauważyłem jakieś drobne zmiany na wykresie ale nie zorientowałem się o co chodzi.
Został mi jeszcze swissy więc zrobiłem screena a potem ponowne logowanie i screen po zalogowaniu. I teraz jak można wytłumaczyć różnicę na ostatnich świeczkach
przecież powinny być dokładnie takie same ...

Został mi jeszcze swissy więc zrobiłem screena a potem ponowne logowanie i screen po zalogowaniu. I teraz jak można wytłumaczyć różnicę na ostatnich świeczkach

Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi.